Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέος Οικονομικός Διευθυντής στη Frigoglass

Την αποχώρηση του κ. Ιωάννη Χαλβατζή από τη θέση του Οικονομικού Διευθυντή, γνωστοποίησε ο όμιλος Frigoglass. Τη θέση ανέλαβε ο κ. Πάνος Ταμπούρλος, προερχόμενος από τον ΟΤΕ.

Νέος Οικονομικός Διευθυντής στη Frigoglass
Την αποχώρηση του κ. Ιωάννη Χαλβατζή από τη θέση του Οικονομικού Διευθυντή, γνωστοποίησε ο όμιλος Frigoglass.

Τη θέση του Οικονομικού Διευθυντή του Ομίλου αναλαμβάνει ο κ. Πάνος Ταμπούρλος, προερχόμενος από τον ΟΤΕ όπου κατείχε τη θέση του Γενικού Διευθυντή Χρηματοοικονομικών θεμάτων.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, ο κ. Ταμπούρλος από το 1990 έως το 2003 υπήρξε στέλεχος της Warner Lambert και μετέπειτα Pfizer-Adams, απ’ όπου απεχώρησε κατέχοντας τη θέση του Οικονομικού Διευθυντή (Finance Director), έχοντας στην εποπτεία του την Ευρώπη, την Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Ο κ. Ταμπούρλος είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου MBA από το McGill University και πτυχίου Οικονομικών Σπουδών από το Πανεπιστήμιο του Πειραιά.

Ο κ. Δημήτρης Λόης, Διευθύνων Σύμβουλος της Frigoglass, δήλωσε τ’ ακόλουθα: ”Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Χαλβατζή για την συνεισφορά του στην ανάπτυξη της Frigoglass και να εκφράσω τη βεβαιότητα πως ο κ. Ταμπούρλος, με την εμπειρία και τα προσόντα που διαθέτει θα συμβάλλει στην περαιτέρω εδραίωση του Ομίλου Frigoglass σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v