Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Παρουσίαση ολοκληρωμένων λύσεων σε εταιρίες

Εκδήλωση για την παρουσίαση των ολοκληρωμένων λύσεων OTEbusiness σε μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες, καθώς και φορείς του δημοσίου τομέα, πραγματοποίησε πρόσφατα ο ΟΤΕ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

ΟΤΕ: Παρουσίαση ολοκληρωμένων λύσεων σε εταιρίες
Εκδήλωση για την παρουσίαση των ολοκληρωμένων λύσεων OTEbusiness σε μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες, καθώς και φορείς του δημοσίου τομέα, πραγματοποίησε πρόσφατα ο ΟΤΕ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Χαιρετισμό εκ μέρους της Διοίκησης του ΟΤΕ απηύθυνε ο κ. Ιορδάνης Αϊβάζης, Εκτελεστικός Γενικός Διευθυντής, ο οποίος -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στην σημασία που έχουν για τις μεγάλες επιχειρήσεις η αξιοπιστία, η τεχνογνωσία και η ολοκληρωμένη υποστήριξη, τονίζοντας ότι ο ΟΤΕ γνωρίζει και είναι σε θέση να προσφέρει τα παραπάνω.

Αναγνωρίζοντας την ιδιαιτερότητα της αγοράς των εταιρικών πελατών, ο κ. Ηλίας Δρακόπουλος, Γενικός Διευθυντής Εταιρικών και Επιχειρησιακών Πελατών, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Στον ΟΤΕ επενδύουμε στην εξυπηρέτηση των τηλεπικοινωνιακών αναγκών της αγοράς των εταιρικών πελατών, όπως παρουσιάζονται σήμερα αλλά και όπως εξελίσσονται ως αποτέλεσμα των αλλαγών στην φύση και τον τρόπο του επιχειρείν στο πλαίσιο της ψηφιακής δικτυωμένης οικονομίας, και εστιαζόμαστε στην ανάπτυξη και παροχή ειδικά σχεδιασμένων καινοτόμων υπηρεσιών και ολοκληρωμένων λύσεων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής».

Στην ποιότητα παρεχομένων υπηρεσιών του ΟΤΕ αναφέρθηκε ο κ. Θάνος Φαλάγγας, Διευθυντής Διαχείρισης - Ανάπτυξης Προϊόντων Εταιρικών & Επιχειρησιακών Πελατών.

Ανέλυσε το ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών του OTEbusiness, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο ΙP MPLS, την τεχνολογική πλατφόρμα στην οποία ο ΟΤΕ επενδύει στρατηγικά, στην υπηρεσία IP VPN Voice, που παρέχει οικονομική τηλεφωνία, καθώς και στις ολοκληρωμένες λύσεις Managed Network Services, που έρχονται να δώσουν σημαντική προστιθέμενη αξία.

Ο κ. Γιάννης Κλάδος, Διευθυντής Πωλήσεων Εταιρικών Πελατών, εστίασε στην εξυπηρέτηση του πελάτη με απώτερο σκοπό να «αποτελέσει ο ΟΤΕ τον αξιόπιστο στρατηγικό συνεργάτη της σύγχρονης επιχείρησης».

Την εκδήλωση έκλεισε ο κ. Γιάννης Κωνσταντινίδης, Εκτελεστικός Εμπορικός Διευθυντής της OTEGLOBE (μέλος του Ομίλου ΟΤΕ) αναδεικνύοντας το πλεονέκτημα που παρέχουν στις εταιρείες με διεθνή παρουσία, η πληρότητα και η αξιοπιστία των διεθνών υποδομών και υπηρεσιών του Ομίλου ΟΤΕ.

Παρουσιάστηκαν επίσης videos εταιρικών πελατών, που αναφέρθηκαν στις τηλεπικοινωνιακές τους ανάγκες, στις λύσεις που υιοθέτησαν από τον ΟΤΕ και στα οφέλη που αποκόμισαν.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συστηματικής αμφίδρομης επικοινωνίας του ΟΤΕ με τις εταιρίες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v