Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MFG: Πώληση της συμμετοxής σε εταιρία Next

Οριστική συμφωνία πώλησης υπεγράφη τη 19η Απριλίου 2004 από τη Marfin Financial Group Α.Ε. Συμμετοχών (πρώην COMM GROUP A.E.) της συμμετοχής της στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας ΝΕΧΤ Ανώνυμος Εταιρεία Γραφικών Τεχνών προς τον επιχειρηματία Αντώνιο Κόλλια.

MFG: Πώληση της συμμετοxής σε εταιρία Next
Υπεγράφη τη 19η Απριλίου 2004 οριστική συμφωνία πώλησης από τη Marfin Financial Group Α.Ε. Συμμετοχών (πρώην COMM GROUP A.E.) της συμμετοχής της στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ΝΕΧΤ Ανώνυμος Εταιρεία Γραφικών Τεχνών προς τον επιχειρηματία Αντώνιο Κόλλια.

Σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης η Marfin Financial Group μεταβίβασε στην πλήρη κυριότητα, νομή και κατοχή του Α. Κόλλια το σύνολο των μετοχών που κατείχε, δηλαδή 76.500 ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής 3 ευρώ, οι οποίες αντιπροσωπεύουν ποσοστό 51% του μετοχικού κεφαλαίου της Next, έναντι τιμήματος 400.000 ευρώ, δηλαδή προς 5,23 ευρώ περίπου ανά μετοχή.

Το κέρδος που προκύπτει για την εταιρία από την πώληση ανέρχεται σε 175.500 ευρώ και λογίζεται με βάση τη διαφορά ανάμεσα στην τιμή κτήσης και πώλησης των μετοχών.

Η πώληση της Next από τη Marfin Financial Group εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής του ομίλου να αποχωρήσει σταδιακά από το χώρο της παραγωγής και διάθεσης υπηρεσιών επικοινωνίας και να επικεντρωθεί στη βασική του δραστηριότητα, δηλαδή επενδύσεις και συμμετοχές σε τράπεζες και εταιρείες του ευρύτερου χρηματοοικονομικού χώρου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v