Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στο Ιατρικό Αθηνών η Ομοσπονδία Πάλης

Την Κλινική Π. Φαλήρου, μέλος του Ιατρικού Αθηνών, επέλεξε η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης, για την πλήρη παροχή ιατρικών υπηρεσιών στους αθλητές της, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Στο Ιατρικό Αθηνών η Ομοσπονδία Πάλης
Την Κλινική Π. Φαλήρου του oμίλου Ιατρικού Αθηνών, επέλεξε η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης για την πλήρη παροχή ιατρικών υπηρεσιών στους αθλητές της.

Eτσι, μετά την Ομοσπονδία Aρσης Βαρών, ο όμιλος του Ιατρικού Αθηνών συνάπτει συμφωνία αποκλειστικής συνεργασίας σε θέματα υγείας των αθλητών της, με την Ομοσπονδία Πάλης υποστηρίζοντας την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία των αθλητών μας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ομίλου, η επισημοποίηση της συνεργασίας με την Κλινική Παλαιού Φαλήρου, θα γίνει την Πέμπτη 18 Απριλίου και ώρα 11.30 στο ξενοδοχείο Intercontinental.

Στην εκδήλωση θα παραστούν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Πάλης, κ. Θοδωρής Χαμάκος, ο Αντιπρόεδρος του ομίλου Ιατρικού Αθηνών, κ. Βασίλης Αποστολόπουλος, μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, στελέχη του ομίλου και της Κλινικής Π. Φαλήρου, Ολυμπιονίκες, πρωταθλητές του αθλήματος, αθλητικοί παράγοντες, εκπρόσωποι των ΜΜΕ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v