Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot:Ανάδοχος σε διαγωνισμό λοταρίας στις ΗΠΑ

Η θυγατρική της Intralot στις ΗΠΑ, INTRALOT Inc., αναδείχτηκε προτιμητέος ανάδοχος σε διαγωνισμό που διεξήγαγε η λοταρία του New Hampshire για την παροχή νέου συστήματος λειτουργίας online τυχερών παιχνιδιών.

Intralot:Ανάδοχος σε διαγωνισμό λοταρίας στις ΗΠΑ
Η θυγατρική της Intralot στις ΗΠΑ, INTRALOT Inc., αναδείχτηκε προτιμητέος ανάδοχος σε διαγωνισμό που διεξήγαγε η λοταρία του New Hampshire για την παροχή νέου συστήματος λειτουργίας online τυχερών παιχνιδιών και διαχείρισης στιγμιαίων λαχείων, περιλαμβανομένων των σχετικών προϊόντων, του δικτύου των πρακτορείων και των υποστηρικτικών υπηρεσιών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το συμβόλαιο, που προβλέπει μία αρχική φάση υλοποίησης, είναι 6ετούς ισχύος με δυνατότητα επέκτασης για 4 επιπλέον έτη.

Η Intralot θα προμηθεύσει ένα άρτιο τηλεπικοινωνιακό σύστημα, το οποίο θα συνδέσει τα 1.250 πρωτοποριακά τερματικά της εταιρίας και τα σχετικά περιφερειακά τους στο κεντρικό σύστημα LOTOSTM O/S. Η μετάβαση στο νέο σύστημα θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιουλίου 2010. 

Σημειώνεται ότι η λοταρία του New Hampshire είναι η πρώτη που ιδρύθηκε στις ΗΠΑ και μία από τις πιο επιτυχημένες της χώρας. Από την ίδρυσή της το 1964, περισσότερα από 1,4 δισ. δολ. έχουν δοθεί για τη στήριξη της εκπαίδευσης. Η λοταρία έχει καταγράψει συνολικά έσοδα 4 δισ. δολ. από πωλήσεις τυχερών παιχνιδιών, με τα 2,5 δισ. να έχουν καταβληθεί στους παίκτες ως κέρδη και σε άλλα σχετικά κόστη. Το νέο συμβόλαιο με τη λοταρία του New Hampshire είναι το 9ο συμβόλαιο για την Intralot στις ΗΠΑ, όπου η εταιρία συνεχίζει να επεκτείνει δυναμικά την παρουσία της.

"Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την πρόθεσή μας να υπογράψουμε συμβόλαιο με την INTRALOT USA", δήλωσε ο κ. Richard Campbell, πρόεδρος της επιτροπής της λοταρίας του New Hampshire. "Όλοι οι υποψήφιοι εισήλθαν σε μία πολύπλοκη και απαιτητική διαγωνιστική διαδικασία. Η Intralot κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης των προσφορών έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία και στο οικονομικό και στο τεχνολογικό κομμάτι και πιστεύουμε πως θα ικανοποιήσει τις ανάγκες της λοταρίας καθ' όλη τη διάρκεια ισχύος του συμβολαίου. Τα νέα είναι ιδιαίτερα θετικά τόσο για τα πρακτορεία μας όσο και για τους παίκτες μας".

"Τόσο οι παίκτες όσο και οι πράκτορες αναζητούσαν μία πιο προηγμένη εμπειρία τυχερών παιχνιδιών, επομένως ζητούσαμε πολλά από το νέο σύστημα των προμηθευτών μας", δήλωσε ο κ. Rick Wisler, εκτελεστικός διευθυντής της λοταρίας. "Πιστεύουμε πως αυτό το σύστημα θα ικανοποιήσει όλες τις προσδοκίες μας και θα παρέχει τα εχέγγυα για μεγαλύτερη ανάπτυξη και επέκταση".

Ο διευθύνων σύμβουλος της Intralot A.Ε., κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, σχολίασε: "Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που η λοταρία του New Hampshire εμπιστεύτηκε την Intralot για τη λειτουργία της. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεισφέρουμε σημαντικά στην εξέλιξη της λοταρίας και να παρέχουμε στους πολίτες του New Hampshire τα τελευταίας τεχνολογίας προϊόντα μας και τις εξελιγμένες υπηρεσίες μας".

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Intralot Inc., κ. Tom Little, πρόσθεσε: "Είμαστε ενθουσιασμένοι με την ευκαιρία που μας δίνεται να συνεργαστούμε με τη λοταρία του New Hampshire. Η φιλοσοφία μας, η οποία εστιάζει στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους συνεργάτες μας και στην επένδυση στην τεχνολογία, μας καθιστά ικανούς να παρέχουμε κορυφαίες τεχνολογικές λύσεις στις λοταρίες. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τη λοταρία του New Hampshire, προκειμένου να συμβάλουμε στην επίτευξη τόσο των βραχυπρόθεσμων όσο και των μακροπρόθεσμων στόχων της".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v