Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στις 3/05 η Α΄ επαναληπτική γ.σ. της Ανδρομέδα

Τη Δευτέρα 3 Μαίου 2004 θα πραγματοποιηθεί η Α΄ επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση της Alpha Trust Ανδρομέδα, με θέμα τη συγχώνευση με απορρόφηση της Alpha Trust Asset Manager Fund, καθώς η σημερινή δεν είχε την απαιτούμενη απαρτία.

Στις 3/05 η Α΄ επαναληπτική γ.σ. της Ανδρομέδα
Τη Δευτέρα 3 Μαίου 2004 θα πραγματοποιηθεί η Α΄ επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση της Alpha Trust Ανδρομέδα, καθώς η σημερινή δεν είχε την απαιτούμενη απαρτία.

Η συνέλευση συγκαλείται προκειμένου να εγκρίνει τα θέματα που αφορούν στην συγχώνευση με απορρόφηση της Alpha Trust Asset Manager Fund.

Εξάλλου, η έκτακτη γενική συνέλευση της Alpha Trust Asset Manager Fund που συνήλθε την 19/04/04, ενέκρινε τη συγχώνευση, με απορρόφησή της από την Alpha Trust Ανδρομέδα, σύμφωνα με τους όρους του σχεδίου σύμβασης συγχώνευσης, το οποίο έχει προ διμήνου δημοσιευθεί.

Με στοιχεία της 16/04/2004 η μετοχή της Alpha Trust Asset Manager Fund διαπραγματευόταν σε - 10,55% discount έναντι της εσωτερικής της αξίας, ενώ το σύνολο του χαρτοφυλακίου ανερχόταν σε 10,389 εκατ. ευρώ, ή 1,98 ευρώ ανά μετοχή.

Το χαρτοφυλάκιο της Εταιρίας, σε τρέχουσες αξίες, είναι τοποθετημένο σε μετοχικούς τίτλους κατά 66,74% στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μη συμπεριλαμβανομένων των ιδίων μετοχών οι οποίες θα διαγραφούν μετά τη συγχώνευση, σε ομολογιακούς τίτλους 5,10% και σε διαθέσιμα 28,16%.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τη σχέση ανταλλαγής η οποία διαμορφώθηκε, μετά την ολοκλήρωση της συγχώνευσης, κάθε μέτοχος της απορροφούσας εταιρίας Alpha Trust Ανδρομέδα θα λάβει μία νέα εκδιδόμενη μετοχή για κάθε μία παλαιά την οποία κατείχε και κάθε μέτοχος της απορροφούμενης εταιρίας Alpha Trust Asset Manager Fund θα λάβει 0,720223888 νεοεκδιδόμενες μετοχές της απορροφούσας, για κάθε μία παλαιά μετοχή την οποία κατείχε. Οι νέες μετοχές θα έχουν ονομαστική αξία 2,44 ευρώ.

Επισημαίνεται τέλος, ότι η συγχώνευση θα ολοκληρωθεί μετά την έγκρισή της από τη Γενική Συνέλευση της Alpha Trust Ανδρομέδα και την έγκριση από τις αρμόδιες αρχές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v