Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διάκριση της Τρ. Πειραιώς από τη Deutsche Bank

Η Deutsche Bank, απένειμε στην Τράπεζα Πειραιώς, για 2η χρονιά, το Βραβείο Ποιότητας «2008 US DOLLAR STP EXCELLENCE AWARD” για τις πληρωμές της σε δολάρια και για 6η χρονιά, το αντίστοιχο Bραβείο για τις πληρωμές της ευρώ.

Διάκριση της Τρ. Πειραιώς από τη Deutsche Bank
Η Deutsche Bank, μια από τις μεγαλύτερες τράπεζες στον κόσμο και εκκαθαρίστρια των περισσοτέρων πληρωμών σε ευρώ και δολάρια παγκοσμίως, απένειμε στην Τράπεζα Πειραιώς, για 2η χρονιά, το Βραβείο Ποιότητας «2008 US DOLLAR STP EXCELLENCE AWARD” για τις πληρωμές της σε δολάρια και για 6η συνεχόμενη χρονιά, το αντίστοιχο Bραβείο για τις πληρωμές της σε Eυρώ.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η Τράπεζα Πειραιώς είναι έως τώρα η μόνη τράπεζα στην Ελλάδα που αποσπά και τα δύο αυτά βραβεία.

Στη σημερινή εποχή που η ποιότητα της πληροφόρησης, η ταχύτητα της εκτέλεσης και η ικανότητα άμεσης ανταπόκρισης σ’ ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, είναι στοιχεία πρωταρχικής σημασίας για τις πληρωμές, οι διακρίσεις αυτές επιβεβαιώνουν ότι το ανθρώπινο δυναμικό της Τράπεζας Πειραιώς, εντείνει την προσπάθειά του για συνεχή προσαρμογή στα νέα δεδομένα, με τα υψηλά διεθνή στάνταρ και με στόχο την παροχή άριστων υπηρεσιών προς τους πελάτες της Τράπεζας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v