Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πετρόπουλος: Μέρισμα 0,17 ευρώ αποφάσισε η Γ.Σ.

Τη διανομή μερίσματος 0,17 ευρώ ανά μετοχή αποφάσισε η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας Πέτρος Πετρόπουλος, που έλαβε χώρα σήμερα το πρωί. Δικαιούχοι είναι οι κάτοχοι μετοχών της εταιρίας στη λήξη της συνεδρίασης του Χ.Α. στις 19/4/04.

Πετρόπουλος: Μέρισμα 0,17 ευρώ αποφάσισε η Γ.Σ.
Τη διανομή μερίσματος 0,17 ευρώ ανά μετοχή αποφάσισε η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας Πέτρος Πετρόπουλος, που έλαβε χώρα σήμερα (19/4/2004) το πρωί.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι κάτοχοι μετοχών της εταιρίας στη λήξη της συνεδρίασης του Χ.Α. στις 19//4/04, ενώ από τις 20/4/04 η μετοχή θα διαπραγματεύεται στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα μερίσματος χρήσης 2003.

Επιπλέον, μεταξύ άλλων, η εγκρίθηκε η μεταφορά σε έκτακτο αποθεματικό από τα αδιανέμητα κέρδη προηγουμένων χρήσεων ποσού ύψους 2.000.000 ευρώ, καθώς και η έκθεση για τις συναλλαγές μεταξύ των θυγατρικών εταιριών.

Διευκρινίζεται πως η γενική συνέλευση εξουσιοδότησε το διοικητικό συμβούλιο να αποφασίσει για τον τρόπο και την ημερομηνία πληρωμής του μερίσματος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v