Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: Νέο οικογενειακό πακέτο Smart Play

Συνδυασμό κινητού, Internet και σταθερού αριθμού και για την οικογένεια προσφέρει από σήμερα αποκλειστικά η Cosmote με τη διάθεση του Smart Play στο Οικογενειακό Πακέτο, παρέχοντας περισσότερες οικονομικές επιλογές.

Cosmote: Νέο οικογενειακό πακέτο Smart Play
Συνδυασμό κινητού, Internet και σταθερού αριθμού και για την οικογένεια προσφέρει από σήμερα αποκλειστικά η Cosmote με τη διάθεση του Smart Play στο Οικογενειακό Πακέτο, παρέχοντας ακόμα περισσότερες οικονομικές επιλογές στην οικογένεια.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, για πρώτη φορά, με το Οικογενειακό Πακέτο Cosmote Smart Play τα μέλη μιας οικογένειας έχουν την ευελιξία να συνδυάσουν οικονομικά προγράμματα κινητής τηλεφωνίας, Cosmote Internet On The Go και Cosmote At HOME και να αποκτήσουν και έκπτωση 10% στα μηνιαία πάγια όλων των επιλεγμένων προγραμμάτων τους, και 2 έως 5 ώρες/μήνα δωρεάν ενδο-οικογενειακής ομιλίας για πάντα. Για τον καλύτερο έλεγχο των οικογενειακών εξόδων ο λογαριασμός είναι ενιαίος.

Επιπλέον, η Cosmote κάνει μια μοναδική προσφορά. Για ακόμη μεγαλύτερη οικονομία, η εταιρία παρέχει συνολικά 20% έκπτωση για πάντα, στο μηνιαίο πάγιο όλων των νέων συνδέσεων που θα ενταχθούν στο Οικογενειακό Πακέτο Cosmote Smart Play, έως και τις 15 Ιουνίου 2009.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v