Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Fourlis στηρίζει το έργο της ΕΛΕΠΑΠ

Μεγάλη ανταπόκριση έδειξαν οι εργαζόμενοι του Ομίλου FOURLIS, στην πρόσκληση της Διεύθυνσης Κοινωνικής Υπευθυνότητας να συνδράμουν το σημαντικό έργο της ΕΛΕΠΑΠ.

Η Fourlis στηρίζει το έργο της ΕΛΕΠΑΠ
Μεγάλη ανταπόκριση έδειξαν οι εργαζόμενοι του Ομίλου FOURLIS, στην πρόσκληση της Διεύθυνσης Κοινωνικής Υπευθυνότητας να συνδράμουν το σημαντικό έργο της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων (ΕΛΕΠΑΠ).

Συγκεκριμένα, στo πλαίσιo του προγράμματος με άξονα την προσφορά προς την Κοινωνία, οι εταιρίες του Ομίλου – IKEA, INTERSPORT και FOURLIS TRADE – ανέλαβαν την ανακαίνιση των χώρων των αποδυτηρίων καθώς και άλλων χώρων των εγκαταστάσεων της ΕΛΕΠΑΠ στην Αθήνα, έργο το οποίο ολοκληρώθηκε στις 12 Μαΐου.

Εργαζόμενοι από όλες τις εταιρίες του Ομίλου, συμμετείχαν εθελοντικά στις εργασίες ανακαίνισης όπως και στις εργασίες συναρμολόγησης και εγκατάστασης οικιακού εξοπλισμού και ηλεκτρικών ειδών, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι όλοι μαζί «Μπορούμε», σύνθημα που αποτελεί και την κεντρική ιδέα των προγραμμάτων Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Ομίλου FOURLIS.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v