Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βράβευση των ΟΤΕ και COSMOTE

Για την Εταιρική τους Υπευθυνότητα βραβεύτηκαν ο ΟΤΕ και η COSMOTE στο πλαίσιο του συνεδρίου «CEO & CSR Money Conference 2009 «Επιχειρήσεις & Κράτος σφυρηλατούν το πράσινο New Deal»», στις 7 Μαΐου 2009.

Βράβευση των ΟΤΕ και COSMOTE
Για την Εταιρική τους Υπευθυνότητα βραβεύτηκαν ο ΟΤΕ και η COSMOTE στο πλαίσιο του συνεδρίου «CEO & CSR Money Conference 2009 «Επιχειρήσεις & Κράτος σφυρηλατούν το πράσινο New Deal»», το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 7 Μαΐου 2009.

Συγκεκριμένα, ο OTE κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία «Καλύτερη Εισηγμένη Εταιρεία στην ΕΚΕ», ενώ o Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της COSMOTE, κ. Μιχάλης Τσαμάζ, τη δεύτερη θέση στην κατηγορία «Καλύτερος Ηγέτης CEO / Διευθύνων Σύμβουλος ΕΚΕ».

Οι υποψήφιοι για τα «Βραβεία CEO & CSR 2009» έχουν επιλεγεί από το Money Conferences, τη EuroCharity και το Centre for Sustainability & Excellence, ενώ οι νικητές των βραβείων προέκυψαν από ηλεκτρονική ψηφοφορία που διήρκεσε ένα μήνα, στην οποία συμμετείχαν αναγνώστες της EuroCharity.

Τα βραβεία «Καλύτερη Εισηγμένη Εταιρεία στην ΕΚΕ» για τον ΟΤΕ και Καλύτερος Ηγέτης CEO / Διευθύνων Σύμβουλος ΕΚΕ για την COSMOTE έρχονται να προστεθούν σε μια σειρά πρόσφατων διακρίσεων που έχουν λάβει οι δυο εταιρείες. Συγκεκριμένα, την υψηλότερη διάκριση – Silver για την Εταιρική Υπευθυνότητα στο θεσμό CR Index που έλαβε ο ΟΤΕ και την κατάκτηση από την COSMOTE της 5ης θέσης για το 2008 στην «Κατάταξη Εταιρικής Υπευθυνότητας & Λογοδοσίας των 100 Μεγαλύτερων Ελληνικών Εταιρειών».

Σκοπός του συνεδρίου «CEO & CSR Money Conference 2009, στο οποίο συμμετείχαν διακεκριμένοι εισηγητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ήταν να δώσει μια μοναδική ευκαιρία σε πρωτοπόρες επιχειρήσεις και επιχειρηματίες να παρουσιάσουν το όραμα και τα προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ), και βιώσιμης ανάπτυξης που υλοποιούν, αλλά και να συμμετάσχουν σε συζητήσεις με επίκεντρο τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις για «Πράσινη» Ανάπτυξη στον 21ο αιώνα. Το συνέδριο CEO & CSR 2009 διοργανώθηκε για 3η συνεχή χρονιά, σε συνεργασία με την εταιρεία Eurocharity.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v