Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στη Space Hellas η υποστήριξη της VISA

Το έργο της συντήρησης και υποστήριξης του τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού και του δικτύου ευρείας περιοχής (WAN) της VISA, σε Ελλάδα και Κύπρο, ανέλαβε η Space Hellas, στο πλαίσιο συνεργασίας της με την British Telecom.

Στη Space Hellas η υποστήριξη της VISA
Το έργο της συντήρησης και υποστήριξης του τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού και του δικτύου ευρείας περιοχής (WAN) της VISA, στην Ελλάδα και στην Κύπρο, ανέλαβε η Space Hellas, στο πλαίσιο της πολυετούς συνεργασίας της με την British Telecom.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Space Hellas με το εκτεταμένο και πολύ καλά οργανωμένο τεχνικό δίκτυο που διαθέτει προσφέρει πολύ μικρούς χρόνους απόκρισης και αποκατάστασης των βλαβών. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται η απρόσκοπτη λειτουργία του δικτύου της VISA, επί 24ώρου βάσεως, 365 ημέρες τον χρόνο.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά πολύπλοκο έργο, λόγω της κρισιμότητας των επιχειρησιακών πληροφοριακών συστημάτων που υποστηρίζονται, σε ένα περιβάλλον με αυξημένο εύρος ζώνης (bandwidth) και ταυτόχρονα απαιτητικό ως προς την απρόσκοπτη λειτουργία του δικτύου σε 24ωρη καθημερινή βάση.

Σημειώνεται ότι η Space Hellas πρωταγωνιστεί στον τομέα των λύσεων υψηλής τεχνολογίας, ως System Integrator και Value Added Solutions Provider, έχοντας υλοποιήσει πολλά και σημαντικά έργα πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών. Από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα η εταιρία έχει αναλάβει και έχει διεκπεραιώσει με επιτυχία την εγκατάσταση και υποστήριξη πληθώρας τηλεπικοινωνιακών εφαρμογών σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, γεγονός που προσδίδει πολύτιμη πείρα και τεχνογνωσία στους εξειδικευμένους τεχνικούς της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v