Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΡΕΙΝ:Διευκρινίσεις για παρατηρήσεις σε Info-Quest

Η παρατήρηση του Γ. Βάμιαλη αφορά στο ότι η προϋπόθεση επίτευξης συμφωνίας μεταξύ της Apple και της Info-Quest δεν μπορεί να αποτελέσει μέρος της σύμβασης αγοράς των μετοχών του.

Η κύρια παρατήρηση του Γ. Βάμιαλη αφορά στο γεγονός ότι η προϋπόθεση επίτευξης συμφωνίας μεταξύ της Apple και της Info-Quest A.E.B.E., που τοποθετεί η Info-Quest A.E.B.E., δεν μπορεί να αποτελέσει μέρος της σύμβασης αγοράς των μετοχών του, αφού αυτή η συμφωνία δεν εξαρτάται από τον ίδιο, αναφέρεται σε ανακοίνωση της Rainbow.

Aναλυτικότερα σε συνέχεια σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς που προήλθε μετά από την ανακοίνωση της εταιρίας μας στο Ημερήσιο Δελτίο Τιμών του Χρηματιστηρίου Αθηνών την 8/5/2009 και σύμφωνα με το άρθρο 2 παράγραφος 3 της Απόφασης 3/347/12.07.2005 του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σας γνωστοποιούμε τα εξής:

Ο βασικός μέτοχος της εταιρείας μας κ. Γεώργιος Βάμιαλης μας ενημέρωσε ότι με την απόφαση της Έκτακης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Rainbow AE, της 27/3/09 εγκρίθηκε το τίμημα που προσέφερε η Info-Quest A.E.B.E. με ποσοστό 79,88%, που περιλαμβάνει και την θετική ψήφο του κ. Βάμιαλη για τις μετοχές που κατέχει.

Επομένως δεν τίθεται θέμα μη αποδοχής της προσφοράς από εκείνον.

Σχετικά δε με το σχέδιο σύμβασης της αγοράς των μετοχών του, που του υπεβλήθη, η κύρια παρατήρηση του αφορά στο γεγονός ότι η προϋπόθεση επίτευξης συμφωνίας μεταξύ της Apple και της Info-Quest A.E.B.E., που τοποθετεί η Info-Quest A.E.B.E., δεν μπορεί να αποτελέσει μέρος της σύμβασης αγοράς των μετοχών του, αφού αυτή η συμφωνία δεν εξαρτάται από τον ίδιο.

Με το ίδιο σκεπτικό κανένας άλλος όρος που αφορά στις αποφάσεις τρίτων δεν μπορεί να περιληφθεί στην σύμβαση, παρά μόνο όροι για αποφάσεις που αφορούν εγκρίσεις από τις αρμόδιες εποπτικές αρχές (π.χ. Επιτροπή Ανταγωνισμού).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v