Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cententia: Συνεργασία με Attica Bank

Την υλοποίηση ολοκληρωμένου συστήματος λογισμικού για τη διαχείριση των καθυστερημένων οφειλών – εμπλοκών της τράπεζας, και παρακολούθησης Νομικών ενεργειών ανέλαβε για λογαριασμό της Attica Bank, η Cententia.

Cententia: Συνεργασία με Attica Bank
Τη συνεργασία της με την Attica Bank ανακοίνωσε η εταιρεία παραγωγής λογισμικού και παροχής ολοκληρωμένων επιχειρησιακών λύσεων Cententia, προσθέτοντας έναν ακόμη όνομα στο χαρτοφυλάκιο των πελατών της.

Η Cententia ανέλαβε την υλοποίηση ολοκληρωμένου συστήματος λογισμικού για τη διαχείριση των καθυστερημένων οφειλών – εμπλοκών της τράπεζας, και παρακολούθησης Νομικών ενεργειών (Collections & Recovery).

Σκοπός του νέου έργου –που προστίθεται σε σειρά ανάλογων επιτυχημένων εγκαταστάσεων- είναι η δημιουργία ενός συστήματος, το οποίο θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες της τράπεζας για την επιτυχή πελατοκεντρική διεξαγωγή όλων των ενεργειών που σχετίζονται με την ύπαρξη οφειλών.

Το νέο έργο θα υλοποιηθεί στην πλατφόρμα AroTRON CRM Collections & Recoveries της Cententia, η οποία κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά στον συγκεκριμένο τομέα, με πληθώρα εγκαταστάσεων σε Τράπεζες και Call Centers (έξι Τράπεζες, δέκα Call Centres και μεγάλες δικηγορικές εταιρείες). 

H εγκατάσταση θα καλύπτει πλήρως τον κύκλο precollections-collections-recovery για τους τομείς: Λιανικής τραπεζικής, επιχειρηματική τραπεζική, leasing λογαριασμούς και factoring λογαριασμούς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v