Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα οργανωτική δομή ανακοίνωσε η ΜΕΤΚΑ

Η ΜΕΤΚΑ ΑΕ ανακοινώνει ότι στη χθεσινή (11.5.09) συνεδρίαση, το Δ.Σ. της εταιρείας απεφάσισε την υιοθέτηση νέας οργανωτικής Δομής.

Νέα οργανωτική δομή ανακοίνωσε η ΜΕΤΚΑ
Η ΜΕΤΚΑ ΑΕ ανακοινώνει ότι στη χθεσινή (11.5.09) συνεδρίαση, το Δ.Σ. της εταιρείας απεφάσισε την υιοθέτηση νέας οργανωτικής Δομής με τις εξής αλλαγές:

1.Δημιουργείται μια νέα Γενική Διεύθυνση "Ανάπτυξης και Πωλήσεων" στην οποία υπάγονται η Εμπορική και η νεοσυσταθείσα Τεχνική Διεύθυνση. Γενικός Δ/ντής και παράλληλα Τεχνικός Δ/ντής αναλαμβάνει ο κος Χρήστος Παντζίκας, μέχρι τώρα Δ/ντής Διοίκησης Έργων ενώ την Εμπορική Δ/νση αναλαμβάνει ο κος Paul Smith μέχρι τώρα Δ/ντής Στρατηγικής και Μarketing η οποία καταργείται ενσωματούμενη στην Εμπορική Δ/νση.

2.Δημιουργούνται δύο "ομάδες έργων" (operation groups) και κάθε ομάδα θα αποτελεί πλέον ξεχωριστή Διεύθυνση Διοίκησης Έργων υπαγόμενη στην Γενική Δ/νση Έργων.
Διευθύντρια του operation group I αναλαμβάνει η μέχρι τώρα Διευθύντρια Προμηθειών κα Αλεξάνδρα Τσιώμη.

Διευθυντής του operation group II αναλαμβάνει ο Κος Δημήτρης Ζαγαλίκης μέχρι τώρα senior project manager.

3. Την Διεύθυνση Προμηθειών αναλαμβάνει η κα Εμμα Μπενάι μέχρι τώρα Εμπορική Διευθύντρια.

4. Δημιουργείται νέα Διεύθυνση "Δοκιμών και Θέσης σε λειτουργία" (commissioning) υπαγόμενη στην Γενική Διεύθυνση Έργων. Την Διεύθυνση αναλαμβάνει ο κος Θεόδωρο Βασιλείου μέχρι τώρα Υπεύθυνος Έργων της RODAX ΑΤΕΕ

5. Δημιουργείται νέα Διεύθυνση Ανθρωπίνων Πόρων (HR) υπαγόμενη στην Γενική Διεύθυνση Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών. Την Διεύθυνση αναλαμβάνει ο κος Γεώργιος Μαμμάς ο οποίος διατηρεί και την θέση του Οικονομικού Διευθυντού.

6. Η Διεύθυνση Προμηθειών Α υλών και logistics θα υπάγεται πλέον στην Γενική Δ/νση Έργων και όχι στη Γενική Δ/νση Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών όπως μέχρι τώρα.

Επίσης ανακοινώνεται ότι ο Πρόεδρος κος Ιωάννης Μυτιληναίος αναλαμβάνει χρέη και Δ/ντος Συμβούλου ενώ ο μέχρι τώρα Δ/νων Σύμβουλος κος Γεώργιος Πάλλας αναλαμβάνει χρέη μη εκτελεστικού Αντιπροέδρου της ΜΕΤΚΑ και χρέη Δ/ντος Συμβούλου στην 100% θυγατρική RODAX AΤΕΕ.

Στόχος της αναδιοργάνωσης είναι η αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του αναμενόμενου φόρτου εκτέλεσης έργων στην Ελλάδα και κυρίως στο εξωτερικό και η προετοιμασία της εταιρείας για το επόμενο βήμα ανάπτυξης σε καινοτόμους τομείς.

Η νέα οργανωτική δομή αποτυπώνεται στο οργανόγραμμα της εταιρείας που έχει αναρτηθεί στην ιστoσελίδα www.metka.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v