Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

TOUSA:Βελτιωμένα τα λειτουργικά μεγέθη α’ τριμήνου

Αυξημένες κατά 73% σε ετήσια βάση, έως τις 2.831, εμφανίζονται οι συμβάσεις πώλησης της TOUSA, θυγατρικής της Τεχνικής Ολυμπιακής, για το πρώτο τρίμηνο του 2004.

TOUSA:Βελτιωμένα τα λειτουργικά μεγέθη α’ τριμήνου
Αυξημένες κατά 73% σε ετήσια βάση, έως τις 2.831, εμφανίζονται οι συμβάσεις πώλησης της TOUSA, θυγατρικής της Τεχνικής Ολυμπιακής στο πρώτο τρίμηνο του 2004.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας για τα λειτουργικά μεγέθη του πρώτου τριμήνου, προκύπτει αύξηση κατά 23%, σε ετήσια βάση, στις παραδόσεις κατοικιών, που έφτασαν τις 1.517 για το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, ενώ το ανεκτέλεστο υπόλοιπο της εταιρίας αυξήθηκε σε ετήσια βάση κατά 63% έως τα 1,2 δισ. δολάρια.

Επισημαίνεται ακόμη, ότι στα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου συμπεριλαμβάνονται συμβόλαια και ανεκτέλεστες εντολές για την κατασκευή 92 νέων κατοικιών συνολικής αξίας 27,5 εκατ. δολαρίων από κοινοπραξίες που δεν ενοποιούνται.

Σε ανακοίνωση του, ο διευθύνων σύμβουλος της TOUSA, Tony Mon (CEO) ανέφερε: ”Πιστεύουμε ότι τα οικονομικά στοιχεία του πρώτου τρίμηνου είναι αποτέλεσμα της επιτυχούς εκτέλεσης του αναπτυξιακού μας σχεδίου στις υπάρχουσες αγορές” και συνεχίζει ” είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με την αξία των ανεκτέλεστων παραγγελιών που υπερβαίνουν το 1 δισ. δολάρια για πρώτη φορά στην ιστορία της εταιρίας και θέτουν τα θεμέλια για ένα καλό 2004”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v