Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διάψευση δημοσιεύματος από Τεχνική Ολυμπιακή

Σε διάψευση δημοσιευμάτων, που αναφέρουν ότι εταιρία-μαϊμού που είχε αναλάβει τη τροφοδοσία στο πλαίσιο της διοργάνωσης της Συνόδου Κορυφής της ΕE, είχε εκδόσει εικονικά τιμολόγια τα οποία πληρώθηκαν από το ΥΠΕΞ, προχώρησε η Τεχνική Ολυμπιακή.

Διάψευση δημοσιεύματος από Τεχνική Ολυμπιακή
Σε διευκρινίσεις προχώρησε ο όμιλος της Τεχνικής Ολυμπιακής, αναφορικά με δημοσιεύματα τύπου περί έκδοσης εικονικών τιμολογίων από εταιρία - μαϊμού που είχε αναλάβει τροφοδοσία στο πλαίσιο της διοργάνωσης της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο συγκρότημα Πόρτο Καρράς και τα οποία τιμολόγια πλήρωσε το Υπουργείο Εξωτερικών το περασμένο καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, η Τεχνική Ολυμπιακή επισημαίνει στην ανακοίνωση της ότι καμμία εταιρία του ομίλου δεν έχει σχέση με την εν λόγω υπόθεση.

Η πλήρης ανακοίνωση της εταιρίας Τεχνική Ολυμπιακή:

Σχετικά με δημοσιεύματα μερίδας του τύπου περί ”έκδοσης εικονικών τιμολογίων από εταιρεία - μαϊμού που είχε αναλάβει τροφοδοσία στο πλαίσιο της διοργάνωσης της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο συγκρότημα Πόρτο Καρράς και τα οποία τιμολόγια πλήρωσε το Υπουργείο Εξωτερικών το περασμένο καλοκαίρι”, ο όμιλος της Τεχνικής Ολυμπιακής ανακοινώνει, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, οτι καμμία εταιρία του Ομίλου δεν έχει σχέση με τα παραπάνω δημοσιεύματα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v