Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΕΤΤ: Τι απαντά στον ΣΕΛΠΕ για τον ΟΤΕ

Το καθήκον της να εφαρμόζει τις διατάξεις του νόμου επισημαίνει με ανακοίνωσή της  η ΕΕΤΤ με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα που αναφέρονται στη δήλωση του προέδρου του ΣΕΛΠΕ, κ. Βάρδα, για το πρόστιμο στον ΟΤΕ.

ΕΕΤΤ: Τι απαντά στον ΣΕΛΠΕ για τον ΟΤΕ
Το καθήκον της να εφαρμόζει τις διατάξεις του νόμου επισημαίνει με ανακοίνωσή της η ΕΕΤΤ με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα που αναφέρονται στη δήλωση του προέδρου του ΣΕΛΠΕ, κ. Βάρδα, για το πρόστιμο στον ΟΤΕ.

Αναλυτικότερα, η ΕΕΤΤ με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα στον Τύπο που αναφέρονται στη δήλωση του προέδρου του Δ.Σ. του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ), κ. Θεόδωρου Βάρδα, στην οποία γίνεται αναφορά τόσο στο πρόστιμο που επέβαλε η ΕΕΤΤ στον ΟΤΕ στις 5 Μαΐου όσο και στην ανάγκη για τη "σωστή λειτουργία των εποπτικών και ανεξάρτητων ελεγκτικών οργανισμών" του κράτους, επισημαίνει τα ακόλουθα:

"Όπως αναφέρεται ξεκάθαρα και με σαφήνεια στο από τις 6/5/2009 δελτίο Τύπου της ΕΕΤΤ για το εν λόγω πρόστιμο, το ύψος του προστίμου είναι το μέγιστο δυνατό που ο Νόμος περί Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών επιτρέπει στη Ρυθμιστική Αρχή να επιβάλλει για παραβάσεις της τηλεπικοινωνιακής νομοθεσίας. Καθήκον της ΕΕΤΤ είναι να εφαρμόζει τις διατάξεις του νόμου ενώ, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, έχει εισηγηθεί την αύξηση του ύψους των προστίμων, με στόχο την αποτροπή παραβατικών συμπεριφορών από την πλευρά των παρόχων και τη βέλτιστη λειτουργία της αγοράς των τηλεπικοινωνιών".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v