Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ΙΚΕΑ φροντίζει για την ασφάλεια παιδιών

Η ΙΚΕΑ με τα προϊόντα ασφαλείας Patrull βοηθάει τα παιδιά μας να κινούνται και να παίζουν με μεγαλύτερη ασφάλεια στους χώρους του σπιτιού

Η ΙΚΕΑ φροντίζει για την ασφάλεια παιδιών
Η ασφάλεια των παιδιών μας είναι προτεραιότητα για την ΙΚΕΑ. Με μια πλήρη σειρά προϊόντων τόσο σε ποικιλία χρωμάτων όσο και σχεδίων για να ταιριάζουν με την εσωτερική διαρρύθμιση και διακόσμηση των σπιτιών μας, η ΙΚΕΑ με τα προϊόντα ασφαλείας Patrull βοηθάει τα παιδιά μας να κινούνται και να παίζουν με μεγαλύτερη ασφάλεια στους χώρους του σπιτιού.

Η σειρά Patrull περιλαμβάνει προστατευτικά αντικείμενα για όλους τους χώρους και δίνει την δυνατότητα στους γονείς να νιώθουν ακόμα περισσότερο ασφαλείς και σίγουροι όταν τα παιδιά αρχίζουν να εξερευνούν το σπίτι! Με προστατευτικά κάγκελα για τις σκάλες, stop για τις γωνίες, προστατευτικά για πρίζες, πατώματα, ντουλάπια και εστίες κουζίνας καθώς και με πολλά ακόμα έξυπνα και ασφαλή προϊόντα οι μικροί μας φίλοι τώρα μπορούν να παίζουν και να κινούνται ακόμα πιο ελεύθερα και με μεγαλύτερη ασφάλεια μέσα στο σπίτι.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v