Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eνδιαφέρον από Eurobank για Intertrust

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του euro2day.gr, η EFG Eurobank συγκαταλέγεται στους ενδιαφερόμενους για την απόκτηση των Αμοιβαίων Κεφαλαίων της Intertrust. Οι εκτιμήσεις 3 ΑΧΕ για την πιθανότητα του deal.

Eνδιαφέρον από Eurobank για Intertrust
Σε συζητήσεις για την απόκτηση των Αμοιβαίων Κεφαλαίων της Interstrust ΑΕΔΑΚ βρίσκεται η Eurobank, όπως αναφέρουν οι Εθνική ΑΧΕ, Marfin Analysis και Εγνατία ΑΧΕ στα πρωινά τους reports επικαλούμενες δημοσιεύματα του Τύπου.

Εξάλλου, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του euro2day.gr, η EFG Eurobank συγκαταλέγεται στους ενδιαφερόμενους για την απόκτηση των Αμοιβαίων Κεφαλαίων της Intertrust.

Ειδικότερα, η Εθνική ΑΧΕ αναφέρει πως η Eurobank ενδιαφέρεται για την απόκτηση της εταιρίας Αμοιβαίων Κεφαλαίων, στην προσπάθειά της για περαιτέρω ενίσχυση στον χώρο.

Σε αυτό το πλαίσιο η Marfin Analysis σημειώνει πως η Intertrust ΑΕΔΑΚ κατέχει την πέμπτη θέση στην αγορά Αμοιβαίων Κεφαλαίων, ελέγχοντας το 7,2% της αγοράς, με συνολικό ενεργητικό ύψους 2,2 δισ. ευρώ.

Η ΑΕΔΑΚ της Eurobank, συμπληρώνει η Marfin Analysis, κατέχει την πρώτη θέση στην αγορά Αμοιβαίων Κεφαλαίων, ελέγχοντας το 25% της αγοράς, ενώ το συνολικό ενεργητικό της ανέρχεται στα 7,9 δισ. ευρώ.

Σύμφωνα με τη Marfin Analysis οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί.

Η Εγνατία ΑΧΕ από την πλευρά της σημειώνει πως η Eurobank βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση των Αμοιβαίων Κεφαλαίων της Intertrust, της εταιρίας διαχείρισης Α/Κ της Interamerican.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v