Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom: Εργα σε Μ. Ανατολή, Αφρική (3 δισ. δρχ.)

Ενα νέο έργο software, ανέλαβε, σύμφωνα με πληροφορίες, η Intracom στη Μέση Ανατολή, ενώ διεκδικεί νέο έργο στην Αφρική, όπου σύμφωνα με εκτιμήσεις στελεχών της εταιρίας, παρουσιάζονται σημαντικές ευκαιρίες.

Intracom: Εργα σε Μ. Ανατολή, Αφρική (3 δισ. δρχ.)
Ενα νέο έργα software, ύψους, περίπου, 1,5 δισ. δρχ., ανέλαβε σύμφωνα με πληροφορίες η Intracom, που αφορά στην εγκατάσταση λογισμικού σε μεγάλη τράπεζα της Μέσης Ανατολής με έδρα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, την Ιορδανία.

Το δεύτερο έργο, ύψους 1,5 δισ. δρχ., η ανάληψη του οποίου βρίσκεται στο τελικό στάδιο, αφορά στην εγκατάσταση λογισμικού σε κρατικό τηλεπικοινωνιακό οργανισμό αφρικανικής χώρας.

Ta δύο αυτά έργα ανέλαβε στην ουσία η πρώην Intrasoft, που ως γνωστόν ολοκλήρωσε τη συγχώνευση της με την μητρική εταιρία τους τελευταίους μήνες. Μετά τη συγχώνευση, στελέχη της πρώην Intrasoft εκτιμούν ότι η εταιρία θα συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των 10-20 μεγαλύτερων εταιριών στην Ευρώπη, καθώς ο ενοποιημένος πλέον τζίρος και το ενιαίο brand name δημιουργούν πραγματικά μια μεγάλη εταιρία για τα ευρωπαικά δεδομένα.

Στόχος άλλωστε της Intracom, είναι η συνεχής επέκταση σε αναπτυσσόμενες αγορές του εξωτερικού, καθώς εκτιμάται, ότι η Μέση Ανατολή και η Βόρειος Αφρική παρουσιάζουν σημαντικές ευκαιρίες.

Σ.Α.Ζ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v