Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΤΕ: Επένδυση με 35% στην ”Καριέρα” από iVen

Σε επένδυση στην εταιρία Καριέρα, με ποσοστό συμμετοχής 35%, προχωρά η iVen (Καινοτόμες Επιχειρήσεις), θερμοκοιτίδα επιχειρηματικών συμμετοχών του ομίλου της Εθνικής Τράπεζας.

ΕΤΕ: Επένδυση με 35% στην ”Καριέρα” από iVen
Σε επένδυση στην εταιρία Καριέρα, με ποσοστό συμμετοχής 35%, προχωρά η iVen (Καινοτόμες Επιχειρήσεις), θερμοκοιτίδα επιχειρηματικών συμμετοχών του ομίλου της Εθνικής Τράπεζας.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση της εταιρίας, η Καριέρα δραστηριοποιείται στο χώρο της Αγοράς Εργασίας, παρέχοντας ολοκληρωμένες και κάθετες λύσεις τόσο στις επιχειρήσεις που αναζητούν προσωπικό όσο και στους υποψηφίους που αναζητούν εργασία.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, οι λύσεις αυτές περιλαμβάνουν την εφημερίδα ”Επιλογές για την Καριέρα”, το site εύρεσης εργασίας www.kariera.gr, τις εκδηλώσεις ”Ημέρες Καριέρας”, την εκπαιδευτική υπηρεσία ”Kariera Seminars”, την ετήσια έκδοση ”Οδηγός Καριέρας” και το συνδρομητικό Newsletter: ”Καριέρα & Ηγεσία”.

Ταυτόχρονα, επισημαίνεται, πως στους πελάτες της περιλαμβάνονται ήδη μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες όλων των κλάδων.

Σημειώνεται, πως ιδρυτές της εταιρίας είναι οι κύριοι Θεοφάνης Ρήγας και Θεόφιλος Βασιλειάδης, οι οποίοι και έχουν βραβευθεί από την λέσχη επιχειρηματικότητας και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με το αριστείο εξαιρετικής επιχειρηματικής επίδοσης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, με την συμμετοχή της iVen ΑΕ, η εταιρία θα προχωρήσει άμεσα στη γεωγραφική επέκταση των δραστηριοτήτων της (Θεσσαλονίκη, Κύπρο) και στη δημιουργία νέων καινοτόμων υπηρεσιών στην αγορά εργασίας.

Όπως υπογράμμισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Καριέρας, κ. Θεοφάνης Ρήγας ”H συνεργασία με την iVen και οι συνέργιες που θα προκύψουν εκτιμούμε ότι θα επιταχύνουν την επίτευξη του στρατηγικού της στόχου που είναι να αποτελέσουμε τον μεγαλύτερο και πιο αναγνωρίσιμο οργανισμό στην αγορά εργασίας”.

Ο Διευθύνων Σύμβουλός της iVen, κ. Θωμάς Σκαπέρδας δήλωσε: ”Η Καριέρα καλύπτει ένα σημαντικό κενό στην ενημέρωση και την εξέλιξη των νέων σε σχέση με τη σταδιοδρομία τους αλλά και των επιχειρήσεων όσον αφορά τις υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού. Η συμμετοχή είναι στα πλαίσια της επενδυτικής μας στρατηγικής για επικέντρωση σε νέες, δυναμικές εταιρείες με σημαντικά περιθώρια ανάπτυξης. Προσβλέπουμε σε μια προσοδοφόρα επένδυση”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v