Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Έγκριση συνολικού μερίσματος 0,22 ευρώ

Την έγκριση συνολικού μερίσματος ύψους 0,22 ευρώ αποφάσισε η γενική συνέλευση των μετόχων της Intralot που πραγματοποιήθηκε στις 5/5 και παράλληλα προχώρησε και στην εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Intralot: Έγκριση συνολικού μερίσματος 0,22 ευρώ
Την έγκριση συνολικού μερίσματος ύψους 0,22 ευρώ αποφάσισε η γενική συνέλευση των μετόχων της Intralot που πραγματοποιήθηκε στις 5/5 και παράλληλα προχώρησε και στην εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της εταιρείας της 10ης Οκτωβρίου 2008 είχε αποφασιστεί η διανομή προσωρινού μερίσματος χρήσεως 2008 ύψους 0,11 ευρώ ανά μετοχή, το οποίο καταβλήθηκε στους μετόχους κατά την λήξη της συνεδρίασης του Χ.Α. της 6ης Νοεμβρίου 2008.

Αναλυτικά, από τις 12/5 οι μετοχές της Ιντραλότ θα διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα μερίσματος χρήσης 2008. Δικαιούχοι για το υπόλοιπο του μερίσματος της χρήσεως του 2008 ύψους έντεκα λεπτών του ευρώ (0,11ευρώ) ανά μετοχή, είναι οι μέτοχοι της εταιρείας οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του ΣΑΤ έως και την την Πέμπτη 14 Μαΐου 2009. 

Η καταβολή του μερίσματος προς τους μετόχους θα πραγματοποιηθεί από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και θα αρχίσει από τις  20.5.2009 μέχρι την 20.5.2010.

Επιπλέον, επικθρώθηκε η εκλογή νέου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντος.
 
Ανακοινώθηκε και επικυρώθηκε η εκλογή από το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας κατά την συνεδρίασή  της 2ας Οκτωβρίου 2008 του κ. Πέτρου Σουρέτη ως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Φοίβου Χατζή.

Επίσης εκλέχθηκε νέο εννεαμελές Διοικητικό Συμβούλιο, με πενταετή θητεία ως ακολούθως:

1. Σωκράτης Κόκκαλης του Πέτρου,
2. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος του Γεωργίου,
3. Ανδρέας Παπούλιας του Βασιλείου,
4. Φώτιος Μαυρουδής του Θρασυβούλου,
5. Δημήτριος Κλώνης του Χρήστου,
6. Δημήτριος Χατζηγρηγοριάδης του Κωνσταντίνου,
7. Αναστάσιος Τσούφης του Μιλτιάδη,
8. Σωτήριος Φίλος του Νικολάου και
9. Πέτρος Σουρέτης του Κωνσταντίνου
Ανεξάρτητα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ορίστηκαν οι κ.κ.
1. Δημήτριος Χατζηγρηγοριάδης του Κωνσταντίνου,
2. Αναστάσιος Τσούφης του Μιλτιάδη, και
3. Σωτήριος Φίλος του Νικολάου. 
Εκλέχθηκε νέα τριμελής Επιτροπή Ελέγχου, που θα αποτελείται από τα ανωτέρω ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη του ΔΣ, κ.κ. Σωτήριο Φίλο, Δημήτριο Χατζηγρηγοριάδη και Αναστάσιο Τσούφη.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v