Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Jumbo: Αύξηση 15,55% στις πωλήσεις στο 10μηνο

Στο 15,55% ανήλθε ο ρυθμός αύξησης των πωλήσεων για το δεκάμηνο της παρούσας οικονομικής χρήσης που περιλαμβάνει και τις πωλήσεις της πασχαλινής περιόδου, γνωστοποίησε ο όμιλος Jumbo. Στις 20/5 τα μεγέθη 9μήνου.

Jumbo: Αύξηση 15,55% στις πωλήσεις στο 10μηνο
Στο 15,55% ανήλθε ο ρυθμός αύξησης των πωλήσεων για το δεκάμηνο της παρούσας οικονομικής χρήσης που περιλαμβάνει και τις πωλήσεις της πασχαλινής περιόδου, γνωστοποίησε ο όμιλος Jumbo.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο όμιλος κατάφερε να πετύχει αυτή την εξαιρετική επίδοση και με τη συμβολή των καταστημάτων της Ελλάδας που διατήρησαν τη δυναμική τους. Επίσης, ο ρυθμός αύξησης των πωλήσεων των καταστημάτων της Κύπρου δικαιώνει τη στρατηγική απόφαση του ομίλου να μειώσει τις τιμές (Euro parity) μετά την υιοθέτηση του ευρώ από τη χώρα.

Όπως επισημαίνεται, στη Βουλγαρία η εταιρία προχωρά με γοργούς ρυθμούς το επενδυτικό της πρόγραμμα με σκοπό τη λειτουργία του δεύτερου καταστήματος στη χώρα την επόμενη χρήση καθώς η επίδοση του πρώτου στη γειτονική χώρα είναι εξαιρετική.

Κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου η εταιρία προχώρησε τον Ιανουάριο στο κλείσιμο του καταστήματος στον Χολαργό, στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης του δικτύου, ενώ τον Μάρτιο ξεκίνησε η λειτουργία του νέου υπερκατάστηματος του ομίλου στον Ασπρόπυργο 9.200 τ.μ.
Το δίκτυό του αποτελείται σήμερα από 44 σημεία πώλησης, εκ των οποίων τα 41 βρίσκονται στην Ελλάδα, τα 2 στην Κύπρο και το 1 στη Βουλγαρία.

Η εταιρία θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα 9μήνου της τρέχουσας χρήσης στις 20 Μαΐου μετά το κλείσιμο του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v