Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΠΕ: Στις 6/4 αποκοπή μερίσματος, το νέο Δ.Σ.

Την αποκοπή στις 6 Απριλίου, του μερίσματος 0,20 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση του 2003, που ενέκρινε η γ.σ. στις 31 Μαρτίου, καθώς και την ανασύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου, ανακοίνωσε η εταιρία Ελληνικά Πετρέλαια.

ΕΛΠΕ: Στις 6/4 αποκοπή μερίσματος, το νέο Δ.Σ.
Από τη Τρίτη 6 Απριλίου 2004 οι μετοχές της εταιρίας Ελληνικά Πετρέλαια θα διαπραγματεύονται στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα μερίσματος χρήσης 2003, ήτοι 0,20 ευρώ ανά μετοχή.

Δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι μέτοχοι που είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Μετόχων της εταιρίας μετά το πέρας της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών της 5ης Απριλίου 2004.

Η ανακοίνωση της ημερομηνίας πληρωμής του μερίσματος θα γίνει νέα ανακοίνωση της εταιρίας.



Επίσης, η Ελληνικά Πετρέλαια ανακοινώνει ότι με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της κατά τη συνεδρίασή του της 31.3.2004, αποφασίσθηκε η ανασύνθεση αυτού και η συμπλήρωση των μελών του.

Συγκεκριμένα σε αναπλήρωση των κ.κ. Γεωργίου Μωραΐτη, Γεωργίου Χαλβατζόγλου, Νικολάου Μαδεμλή και Παύλου Νικολαϊδη που ανακλήθηκαν από μέλη του Δ.Σ., διορίσθηκαν από το μέτοχο - Ελληνικό Δημόσιο με χρόνο θητείας τον υπόλοιπο χρόνο τ ης θητείας των λοιπών μελών του Δ.Σ., ήτοι μέχρι 14.4.2008 οι κ.κ. Ευθύμιος Χριστοδούλου, Παναγιώτης Παυλόπουλος, Μιχαήλ Μυριάνθης και Δημήτριος Ματθαίου.

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα, εξέλεξε τον κ. Ευθύμιο Χριστοδούλου ως Πρόεδρο και Δ/νοντα Σύμβουλο και αποφάσισε τον ορισμό εκτελεστικών και μη εκτελεστικών μελών του Δ.Σ., σύμφωνα με το νόμο για την Εταιρική Διακυβέρνηση.

Η σύνθεση του Δ.Σ. έχει ως εξής :

Α. Εκτελεστικά μέλη

Ευθύμιος Χριστοδούλου, Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος

Δημήτριος Ματθαίου, Σύμβουλος

Μιχαήλ Μυριάνθης, Σύμβουλος

Β. Μη εκτελεστικά μέλη

Θεόδωρος-Αχιλλέας Βάρδας, Σύμβουλος

Ιωάννης Κωστόπουλος, Σύμβουλος

Σταύρος Παπαδόπουλος, Σύμβουλος

Δημήτριος Παπαστεφανάκης, Σύμβουλος

Παναγιώτης Παυλόπουλος, Σύμβουλος

Ελένη Σαργιάνου, Σύμβουλος

Ανδρέας Βρανάς, Σύμβουλος-εκπρόσωπος των μετόχων της μειοψηφίας

Ιάσων Στράτος, Σύμβουλος-εκπρόσωπος των μετόχων της μειοψηφίας

Βασίλειος Νικήτας, Σύμβουλος-εκπρόσωπος των εργαζομένων

Δημήτριος Δεληγιάννης, Σύμβουλος-εκπρόσωπος των εργαζομένων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v