Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΕΓΑ: Πρόσκληση για αποϋλοποίηση μετοχών

Πρόσκληση για αποϋλοποίηση μετοχών προς τους μετόχους της απευθύνει μέχρι 31/12/04 στα κεντρικά γραφεία της η Εθνική Ασφαλιστική όπου σύμφωνα με ανακοίνωση της, οι μέτοχοι καλούνται να έχουν μαζί τους εκτός των αποθετηρίων τίτλων ή των φυσικών σωμάτων των μετοχών τους και αντίγραφο του εντύπου του Σ.Α.Τ.

ΕΕΓΑ: Πρόσκληση για αποϋλοποίηση μετοχών
Πρόσκληση για αποϋλοποίηση μετοχών προς τους μετόχους της απευθύνει μέχρι 31/12/04 στα κεντρικά της γραφεία, σύμφωνα με ανακοίνωση της προς το ΧΑ, η Εθνική Ασφαλιστική.

Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωση της η εταιρία καλεί τους μετόχους της που δεν έχουν αποϋλοποιήσει τις μετοχές τους, όπως προσέλθουν για αποϋλοποίηση μέχρι 31/12/04 στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας Καρ.Σερβίας 8 (ισόγειο), Αθήνα, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 8.30 π.μ. μέχρι 14.00 μμ, με την προσκόμιση εκτός των αποθετηρίων τίτλων ή των φυσικών σωμάτων των μετοχών τους και αντίγραφο του εντύπου (πλήρης εκτύπωση) του Σ.Α.Τ. με τα στοιχεία μερίδας και λογαριασμού χρεογράφων του Σ.Α.Τ.

Επίσης, στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι οι μέτοχοι που δεν έχουν μερίδα στο Σ.Α.Τ. θα πρέπει να ανοίξουν έγκαιρα και πάντως πριν τη λήξη της ως άνω ημερομηνίας.

Υπενθυμίζεται ότι αρμόδιοι για την έκδοση μερίδας στο Σ.Α.Τ. είναι οι χειριστές του Συστήματος Αϋλων Τίτλων (Τράπεζες ή Χρηματιστηριακές εταιρίες).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v