Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MIG: Μείωση κεφαλαίου, επιστροφή μετρητών και ΑΜΚ

Στις 26/5 θα πραγματοποιηθεί η Γ.Σ. της MIG για την ανάκληση της από τις 24/11/2008 απόφασης περί αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.  

MIG: Μείωση κεφαλαίου, επιστροφή μετρητών και ΑΜΚ
Η MIG γνωστοποιεί ότι θα πραγματοποιήσει τακτική γενική συνέλευση την Τρίτη 26 Μαΐου 2009, προκειμένου να αποφασίσει, μεταξύ άλλων, την ανάκληση των αποφάσεων της β΄ επαναληπτικής Γ.Σ. της 24ης/11/2008 περί αυξήσεως του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Γ.Σ. θα αποφασίσει την ΑΜΚ με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών της εταιρίας, με αντίστοιχη άνοδο της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής, καθώς και τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με επιστροφή μετρητών στους μετόχους, με αντίστοιχη μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής.

Παράλληλα, θα αποφασίσει την ΑΜΚ με έκδοση νέων μετοχών με τιμή διάθεσης υπέρ το άρτιον, με καταβολή μετρητών συντελούμενη μέσω της δυνατότητας επανεπένδυσης από τους μετόχους της επιστροφής κεφαλαίου και τη μεγαλύτερη τροποποίηση του άρθρου 5 παρ. 1 του καταστατικού.
 
Ειδικότερα, θα αποφασίσει τον καθορισμό της τιμής διάθεσης των νέων μετοχών και των λοιπών όρων της αύξησης και την εισαγωγή των νέων μετοχών που θα εκδοθούν συνεπεία της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών. 

Ταυτόχρονα, την τροποποίηση των όρων του προγράμματος διάθεσης δικαιωμάτων προαιρέσεως αγοράς μετοχών (stock option plan) που θεσπίστηκε με απόφαση της β΄ επαναληπτικής έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρίας της 3ης/9/2007, την αγορά ιδίων μετοχών και την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του νόμου απαρτίας, θα πραγματοποιηθεί α΄ επαναληπτική τακτική γενική συνέλευση την Τρίτη 9 Ιουνίου 2009 και β΄ επαναληπτική τακτική γενική συνέλευση την Τρίτη 23 Ιουνίου 2009.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v