Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MIG: Συνεχίζεται η εξαγορά στοιχείων της ΟΑ

Η MIG ανακοινώνει ότι υπογράφηκαν συμφωνίες για την εξαγορά του 49% των Pantheon Airways, Ελληνική Εταιρεία Συντήρησης και Επισκευής Αεροσκαφών και Ελληνική Εταιρεία Επίγειας Εξυπηρέτησης Αεροσκαφών.

MIG: Συνεχίζεται η εξαγορά στοιχείων της ΟΑ
Η MIG ανακοινώνει ότι μετά την κύρωση των συμφωνιών για την εξαγορά επιλεγμένων περιουσιακών στοιχείων της Ολυμπιακής από τη Βουλή των Ελλήνων υπογράφηκαν στις 30/4/2009 οι συμφωνίες για την εξαγορά ποσοστού 49% του μετοχικού κεφαλαίου των Pantheon Airways (πτητικό έργο), Ελληνική Εταιρεία Συντήρησης και Επισκευής Αεροσκαφών (τεχνική βάση - MRO) και Ελληνική Εταιρεία Επίγειας Εξυπηρέτησης Αεροσκαφών (Ground Handling).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι εταιρίες αυτές εξέλεξαν νέα διοικητικά συμβούλια στα οποία συμμετέχουν πλέον και πρόσωπα τα οποία συνέστησε η MIG, ενώ διευθύνων σύμβουλος ανέλαβε ο κ. Αντώνιος Συμιγδαλάς. 

Σημειώνεται ότι η υπογραφή των ανωτέρω συμφωνιών αποτελεί το χρονικό σημείο αφετηρίας της μεταβατικής περιόδου για την ολοκλήρωση της συμφωνίας εξαγοράς, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο στις30/9/2009.

Μέχρι τη λήξη της μεταβατικής περιόδου το σύνολο των σχετικών υπηρεσιών θα εξακολουθήσει να παρέχεται από τις Ολυμπιακές Αερογραμμές και την Ολυμπιακή Αεροπορία Υπηρεσίες με την ευθύνη του ελληνικού δημοσίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v