Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλουμύλ: Βαρύτητα στην διεθνή παρουσία

Μείζονα ρόλο στο νέο πλάνο της Αλουμύλ Μυλωνάς έχει η ενίσχυση της παρουσίας της εταιρίας στις αγορές της κεντρικής και δυτικής Ευρώπης αλλά και των ΗΠΑ, τόνισε ο Πρόεδρος και Δ.Σ. της εταιρίας κ. Γεώργιος Α. Μυλωνάς, σε επενδυτική ημερίδα.

Αλουμύλ: Βαρύτητα στην διεθνή παρουσία
Μείζονα ρόλο στο νέο πλάνο της Αλουμύλ Μυλωνάς έχει η ενίσχυση της παρουσίας της εταιρίας στις αγορές της κεντρικής και δυτικής Ευρώπης αλλά και των ΗΠΑ, τόνισε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας κ. Γεώργιος Αλεξ. Μυλωνάς, σε επενδυτική ημερίδα πραγματοποιήθηκε χθες 31/3/2004.

Στη παρουσίαση τονίστηκε, πως η υφιστάμενη παρουσία της εταιρίας σε 45 χώρες αναμένεται να ενισχυθεί ουσιαστικά στα προσεχή έτη.

Στο τελευταίο θα συντελέσουν, όπως υπογραμμίστηκε στην παρουσίαση, οι επικείμενες εξαγορές στην Βαλκανική, με εκείνη της Βοσνίας να αναμένεται να παρουσιάσει σύντομά αποτελέσματα, καθώς και η ενίσχυση της παραγωγικής δυναμικότητας σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Καταλυτικό ρόλο, ανέφεραν τα στελέχη της Αλουμύλ, θα παρουσιάσει η απόδοση του νέου ηλεκτρονικού συστήματος διαχείρισης ERP από την Oracle.

Όσον αφορά την τρέχουσα περίοδο, τα αποτελέσματα του ομίλου όπως τονίστηκε στην ημερίδα, αναμένεται να εξελιχθούν σε ήπιους ρυθμούς δεδομένου του επενδυτικού προγράμματος σε συνδυασμό με το ενισχυμένο marketing plan του 2004.

Ακόμα, ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας κ. Γεώργιος Αλεξ. Μυλωνάς αναφέρθηκε με έμφαση στην βαρύτητα που αποδίδει ο όμιλος στην αλλαγή της οργανωτικής δομής μέσω των συστημάτων διαρκούς βελτίωσης και μέτρησης απόδοσης.

Παράλληλα, παρουσίασε τα πρόσφατα επιτυχή αποτελέσματα του ομίλου και τις προοπτικές των επόμενων ετών.

Η επενδυτική ημερίδα της Αλουμύλ Μυλωνάς πραγματοποιήθηκε χθες 31/3/2004 (στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία) σε συνεργασία με την Ένωση Θεσμικών Επενδυτών, στα πλαίσια των ουσιωδών αρχών εταιρικής διακυβέρνησης που έχει θεσπίσει το ΧΑ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v