Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επίσημο το φλερτ ΝΕΛ - HFD

Πρώτη συνάντηση γνωριμίας είχαν σήμερα, Παρασκευή, οι επιτροπές των ΝΕΛ και HFD, με τη διαμεσολάβηση της Πειραιώς, για το ενδεχόμενο της μεταξύ τους συγχώνευσης. Η τελική συμφωνία αναμένεται να έλθει μετά από 6 μήνες, χωρίς, βεβαίως, να προδικάζεται η θετική έκβαση.

Επίσημο το φλερτ ΝΕΛ - HFD
”Ο Θεός κρύβεται στις λεπτομέρειες”, και οι λεπτομέρειες είναι αυτές που θα καθορίσουν τη τελική συμφωνία της Hellas Flying Dolphins και της Ναυτιλιακής Εταιρίας Λέσβου, που άνοιξαν σήμερα το απόγευμα και επισήμως το διάλογο που οδηγεί στη συγχώνευση τους.

Οι δύο εταιρίες με μια κοινή - λακωνική - ανακοίνωση τους αναφέρουν, ότι ”σε συνέχεια της πρωτοβουλίας της Τράπεζας Πειραιώς, οι επιτροπές που ορίστηκαν από τα διοικητικά συμβούλια των εταιριών ΝΕΛ και HFD είχαν σήμερα πρώτη συνάντηση γνωριμίας και ανταλλαγής απόψεων. Οι επαφές θα συνεχιστούν στο μέλλον”.

Η τελική συμφωνία των δύο εταιριών για συγχώνευση βρίσκεται πολύ μακριά, σε ένα χρονικό ορίζοντα που λογικά ξεπερνά τους έξι μήνες. Στη πραγματικότητα το τελικό αποτέλεσμα των συζητήσεων αυτών θα κριθεί στις λεπτομέρειες, που προς το παρόν δεν είναι γνωστές, ούτε και στον μεσολαβητή, που δεν είναι άλλος από την Τράπεζα Πειραιώς.

Οι λεπτομέρειες αυτές συνδέονται άμεσα με την πραγματική θέση των εταιριών, με τα ανοίγματα που έχουν, με τις δυνατότητες των στόλων που διαθέτουν και μια σειρά άλλα στοιχεία που για πρώτη φορά θα βγουν στην επιφάνεια.

Η πρόθεση υπάρχει και είναι δεδομένη, αλλά τίποτα δεν πρέπει να προδικάζεται, γιατί εκτός από τον Θεό στις λεπτομέρειες, καμιά φορά, κρύβεται και ο διάβολος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v