Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lavipharm: Mε νέα εταιρική ταυτότητα και site

Τη νέα του εταιρική ταυτότητα καθώς και τη δημιουργία της νέας του ιστοσελίδας, ανακοίνωσε όμιλος Lavipharm, o οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο των φαρμάκων και των καλλυντικών. Για το 2001 ο κύκλος εργασιών έφθασε τα 290,6 εκατ. ευρώ.

Lavipharm: Mε νέα εταιρική ταυτότητα και site
Η όμιλος Lavipharm που δραστηριοποιείται στη ανάπτυξη, παραγωγή, εισαγωγή, προώθηση και διανοµή φαρµάκων και καλλυντικών στην Ελλάδα, µε έντονη διεθνή δραστηριότητα και που το 2001 ο κύκλος εργασιών

του έφθασε τα 290,6 εκ. ευρώ, ανακοίνωσε τη νέα εταιρικής του ταυτότητα καθώς και τη δημιουργία της νέας του ιστοσελίδας.

Σε δήλωση του, ο Πρόεδρος και ∆ιευθύνων Σύµβουλος του οµίλου Lavipharm, Θανάσης Λαβίδας, τόνισε ότι, ”Στο παγκόσµιο ανταγωνιστικό περιβάλλον, ο όµιλος Lavipharm εδραιώνει τη θέση του ως πρωτοπόρος και καινοτόµος ανοίγοντας συνεχώς ευρύτερους ορίζοντες µε νέες δραστηριότητες, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς και η νέα µας ταυτότητα υποδεικνύει την στρατηγική κατεύθυνση για το µέλλον και υποστηρίζει τον στόχο µας που παραµένει πάντα ο ίδιος: πώς θα βελτιώσουµε την ποιότητα της ζωής του ανθρώπου”.



Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο όµιλος Lavipharm δηµιούργησε την καινούρια ιστοσελίδα του στο διαδίκτυο. Η ανανεωµένη ιστοσελίδα προβάλλει τον όµιλο και τις αξίες του, ενώ ταυτόχρονα είναι εύχρηστη και πλήρως ενηµερωµένη µε στοιχεία για όλες τις δραστηριότητες, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες στην Ελλάδα, τη Γαλλία, την Κύπρο και τις ΗΠΑ.



Η ξεχωριστή ενότητα για την πληροφόρηση του επενδυτικού κοινού, και όχι µόνο, περιέχει οικονοµικά στοιχεία, ετήσιους απολογισµούς, στοιχεία για τη µετοχή, κ.α. Η συγκεκριµένη ενότητα είναι µία από τις πλέον ολοκληρωµένες του εταιρικού διαδικτύου στην Ελλάδα, καθώς είναι σε απευθείας σύνδεση µε το ΧΑΑ και δίνει την τιµή της µετοχής της Lavipharm σε πραγµατικό χρόνο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v