Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλουμύλ: Επενδυτική ημερίδα στην Αθήνα

Την Τετάρτη 31 Μαρτίου 2004 θα πραγματοποιηθεί από την Αλουμύλ Μυλωνάς, σε συνεργασία με την Ένωση Θεσμικών Επενδυτών, νέα επενδυτική ημερίδα στην Αθήνα, στο πλαίσιο των ουσιωδών αρχών εταιρικής διακυβέρνησης που έχει θεσπίσει το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Αλουμύλ: Επενδυτική ημερίδα στην Αθήνα
Την Τετάρτη 31 Μαρτίου 2004 θα πραγματοποιηθεί από την Αλουμύλ Μυλωνάς, σε συνεργασία με την Ένωση Θεσμικών Επενδυτών, νέα επενδυτική ημερίδα στην Αθήνα.

Ειδικότερα, ίπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της Αλουμύλ, η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των ουσιωδών αρχών εταιρικής διακυβέρνησης που έχει θεσπίσει το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ο κ. Γεώργιος Α. Μυλωνάς, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Αλουμύλ, ο κ. Δημήτριος Κουτσουπιάς, Treasurer ομίλου και ο κ. Απόστολος Παπαδόπουλος-Αλμέιδα, υπεύθυνος Χρηματιστηριακών Θεμάτων, πρόκειται να παρουσιάσουν σε θεσμικούς επενδυτές τα πρόσφατα επιτυχή αποτελέσματα και τις προοπτικές των επόμενων ετών.

Πιο συγκεκριμένα, επισημαίνεται στην ανακοίνωση, πως ο όμιλος Αλουμύλ έχει επιτύχει την τελευταία διετία τη μεγαλύτερη αναβάθμιση παραγωγικής δυναμικότητας στον ευρωπαϊκό κλάδο διέλασης, με τη δημιουργία τεσσάρων νέων παραγωγικών μονάδων.

Τέλος, πογράμμίζεται στην ανακοίνωση, ότι με έντονη παρουσία σε 45 χώρες, η Αλουμύλ προσφέρει πλέον ετήσια παραγωγική δυναμικότητα 73.000 τόνων προφίλ ετησίως, σε ιδιόκτητες βιομηχανικές εγκαταστάσεις 200.000 τ.μ. με τέσσερα εργοστάσια στην Ελλάδα και τέσσερα στο εξωτερικό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v