Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Blue Star:Οι αλλαγές των δρομολογίων την 1η Μαΐου

Η Blue Star Ferries γνωστοποιεί ότι λόγω της απεργίας των ναυτεργατικών σωματείων στο λιμάνι του Πειραιά, την 1η Μαΐου 2009, τα δρομολόγια των πλοίων BLUE STAR NAXOS και BLUE STAR ITHAKI δεν θα πραγματοποιηθούν.

Blue Star:Οι αλλαγές των δρομολογίων την 1η Μαΐου
Η Blue Star Ferries γνωστοποιεί ότι λόγω της απεργίας των ναυτεργατικών σωματείων στο λιμάνι του Πειραιά, την 1η Μαΐου 2009, τα δρομολόγια των πλοίων BLUE STAR NAXOS από τον Πειραιά 07:25 για Πάρο - Νάξο - Σαντορίνη και επιστροφή και BLUE STAR ITHAKI από τον Πειραιά 07:35 για Σύρο - Τήνο - Μύκονο δεν θα πραγματοποιηθούν.

Οι επιβάτες με προορισμό την Πάρο και τη Νάξο μπορούν να μεταβούν στον προορισμό τους με το πλοίο ΔΙΑΓΟΡΑΣ που θα αναχωρήσει από τον Πειραιά στις 30/4/09 και ώρα 15:00.

Οι επιβάτες με προορισμό τη Σαντορίνη μπορούν να μεταβούν στον προορισμό τους με το πλοίο BLUE STAR 1 το οποίο θα αναχωρήσει από τον Πειραιά στις 30/4/09 και ώρα 19:00.

Οι επιβάτες με προορισμό τη Σύρο, την Τήνο και τη Μύκονο μπορούν να μεταβούν στον προορισμό τους με το πλοίο BLUE STAR ITHAKI που θα αναχωρήσει από τον Πειραιά στις 30/4/09 και ώρα 21:00.

Τα δρομολόγια την 1η/5/09 από τη Ραφήνα θα εκτελεστούν κανονικά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v