Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom: Δύο έργα 45 εκατ. δολ. για MTS Ρωσίας

H Intracom Telecom ανακοίνωσε την ανάληψη δύο έργων συνολικής αξίας 45 εκατ. δολαρίων για την προμήθεια ραδιοζεύξεων και πολυσημειακών συστημάτων ασύρματης μετάδοσης της Intracom Telecom, στην MTS Ρωσίας.

Intracom: Δύο έργα 45 εκατ. δολ. για MTS Ρωσίας
H Intracom Telecom, μέλος της Sitronics, ανακοίνωσε την ανάληψη δύο έργων συνολικής αξίας 45 εκατ. δολαρίων για την προμήθεια ραδιοζεύξεων και πολυσημειακών συστημάτων ασύρματης μετάδοσης της Intracom Telecom στην MTS Ρωσίας, τον μεγαλύτερο πάροχο κινητής τηλεφωνίας της χώρας. 

Σημειώνεται ότι η διάρκεια και των δύο συμβάσεων έχει οριστεί στους 12 μήνες, ενώ την ολοκληρωμένη υλοποίηση του έργου για τα πολυσημειακά συστήματα ασύρματης μετάδοσης (WiBAS) έχει αναλάβει η INTRACOM SVYAZ, θυγατρική της INTRACOM TELECOM στη Ρωσία.

Ο κ. Α. Μάνος, διευθύνων σύμβουλος της Intracom Telecom δήλωσε: "Το νέο αυτό μεγάλο έργο που αναλάβαμε είναι ένα σημαντικό βήμα για την επιτυχημένη συνεργασία μας με έναv από τους σημαντικότερους παρόχους της Ρωσίας και παράλληλα ενδυναμώνει περισσότερο τη θέση μας στην Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών".

Όπως επισημαίνεται, η Intracom Telecom καινοτομεί στον χώρο της ασύρματης μετάδοσης για περισσότερα από 15 χρόνια, έχοντας επιτυχώς αναπτύξει και έχοντας υλοποιήσει σημειακά και πολυσημειακά συστήματα για έναν σημαντικό αριθμό παρόχων στην Ευρώπη, στη Μέση Ανατολή, στην Αμερική, στην Ασία και στην Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών.

Η εταιρία εστιάζει στρατηγικά και επενδύει σημαντικά στη συνεχή εξέλιξη των ασύρματων προϊόντων της. Στην αυξανόμενη τάση για ευρυζωνικότητα και νέας γενιάς εξελιγμένα δίκτυα (IP Convered networks) η Intracom Telecom, σύμφωνα με τις τελευταίες προδιαγραφές, ενσωματώνει τεχνολογίες αιχμής με σκοπό να δημιουργήσει οικονομικά αποδοτικές ασύρματες λύσεις που να ανταποκρίνονται επιτυχώς στις νέες ανάγκες των πελατών της.

--- Σχετικά με την MTS

Η MTS είναι ο μεγαλύτερος πάροχος κινητής τηλεφωνίας της Ρωσίας και της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών. Μαζί με τις θυγατρικές της, η εταιρία εξυπηρετεί σήμερα περισσότερους από 96 εκατομμύρια συνδρομητές.

Οι περιοχές Ρωσία, Αρμενία, Λευκορωσία, Τουρκμενιστάν, Ουκρανία και Ουζμπεκιστάν, στις οποίες η MTS και οι θυγατρικές της έχουν άδεια να παρέχουν GSM υπηρεσίες, αριθμούν συνολικά πληθυσμό άνω των 230 εκατομμυρίων.

Η MTS από το 2000 είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης με την εμπορική επωνυμία MBT. Τον Απρίλιο του 2008 η MTS αναδείχτηκε η πρώτη και μοναδική ρωσική εταιρία ανάμεσα στις BRANDZTM 100 πιο ισχυρές επωνυμίες σύμφωνα με τους "Financial Times" και τη Millward Brown, κορυφαία εταιρία συμβούλων και έρευνας αγοράς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v