Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στρίντζης: 500.001 επιβάτες στο BLUE STAR 2

Τη συμπλήρωση 500.001 επιβατών στη γραμμή Πειραιά-Χανίων ανακοίνωσε η Blue Star Ferries, θυγατρική του ομίλου Επιχειρήσεων Αττικής. Σημειώνεται ότι στις 24/03/04 στον πεντακοσιοστός χιλιοστός πρώτο επιβάτη παραδόθηκε δωρεάν εισητήριο διαρκείας ενός έτους παρουσία επίσημων στελεχών του ομίλου.

Στρίντζης: 500.001 επιβάτες στο BLUE STAR 2
Τη συμπλήρωση 500.001 επιβατών στη γραμμή Πειραιά-Χανίων ανακοίνωσε η Blue Star Ferries, θυγατρική του ομίλου Επιχειρήσεων Αττικής.

Συγκεκριμένα,όπως επισημαίνει σε ανακοίνωση της η εταιρία, την Τετάρτη 24 Μαρτίου από το ηλεκτρονικό σύστημα CHECK-IN του πλοίου κατά την επιβίβαση εντοπίσθηκε ο επιβάτης ο οποίος ήταν ο πεντακοσιοστός χιλιοστός πρώτος (500.001) της γραμμής.

Παρουσία του κ. Αλέξανδρου Παναγόπουλου και στελεχών του ομίλου βραβεύθηκε ο συγκεκριμένος επιβάτης, παραλαμβάνοντας το μεγαλύτερο σε διαστάσεις εισιτήριο που έχει εκδοθεί από την εταιρία.

Με το εισιτήριο αυτό πλέον θα ταξιδεύει για ένα χρόνο δωρεάν στη γραμμή Πειραιά-Χανίων.

Το BLUE STAR 2 στον ένα μόλις χρόνο παρουσίας του στη γραμμή εγκαινίασε με νέους χρόνους την καινούρια εποχή στο θαλάσσιο ταξίδι στα Χανιά και δικαίως χαρακτηρίζεται το πιο δημοφιλές πλοίο.

Με τη δρομολόγησή του όπως τονίζει η εταιρία, προσέφερε και προσφέρει υπηρεσίες ποιότητας, αυξάνοντας το μεταφορικό έργο της γραμμής αλλά και του εισερχόμενου τουρισμού στα Χανιά.

Η Blue Star Ferries καταλήγει στην ανακοίνωση της ότι αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει για την προτίμηση και την επιλογή τους έναν έναν ξεχωριστά όλους τους επιβάτες, αλλά και τους επαγγελματίες και ταυτόχρονα να υποσχεθεί ότι θα συνεχίσει τις προσπάθειες για την ποιοτική αναβάθμιση και την ενίσχυση της γραμμής των Χανίων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v