Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΒΙΟΧΑΛΚΟ: Προς ομολογιακό 5 θυγατρικές

Στην έκδοση ομολογιακού δανείου προσανατολίζονται οι θυγατρικές του ομίλου ΒΙΟΧΑΛΚΟ (ΣΙΔΕΝΟΡ, EΤΕΜ, ΧΑΛΚΟΡ, Ελληνικά Καλώδια και ΕΛΒΑΛ), οι οποίες συγκαλούν στις 15 Απριλίου 2004 έκτακτες γενικές συνελεύσεις με κύριο θέμα της ημερήσιας διάταξης το ομολογιακό.

ΒΙΟΧΑΛΚΟ: Προς ομολογιακό 5  θυγατρικές
Στην έκδοση ομολογιακού δανείου προσανατολίζονται 5 θυγατρικές εταιρίες του ομίλου ΒΙΟΧΑΛΚΟ, ήτοι οι ΣΙΔΕΝΟΡ, EΤΕΜ, ΧΑΛΚΟΡ, Ελληνικά Καλώδια και ΕΛΒΑΛ.

Οι προαναφερθείσες θυγατρικές συγκαλούν στις 15 Απριλίου 2004 έκτακτες γενικές συνελεύσεις με κύριο θέμα της ημερήσιας διάταξης την έκδοση ομολογιακού.

Ειδικότερα και όσον αφορά στη ΣΙΔΕΝΟΡ, στα θέματα της ημερήσιας διάταξης περιλαμβάνονται η έκδοση ομολογιακού δανείου, αλλά και η επικύρωση εκλογής προσωρινού συμβουλίου.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της διοίκησης, το ομολογιακό δάνειο θα είναι μη μετατρέψιμο, ενώ στόχος του είναι η μείωση του υπάρχοντος δανεισμού της εταιρίας.

Σε ό,τι αφορά την ΕΤΕΜ, το μόνο θέμα της ημερήσιας διάταξης αφορά στην έκδοση του ομολογιακού δανείου.

Επίσης, την έκδοση ομολογιακού δανείου, αλλά και την επικύρωση εκλογής προσωρινού συμβουλίου θα συζητήσουν οι μέτοχοι της ΧΑΛΚΟΡ, ενώ οι μέτοχοι της ΕΛΒΑΛ θα συζητήσουν παράλληλα και τη διάθεση ποσού 1,719 εκατ. ευρώ, που προήλθε από την πραγματοποιηθείσα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με μετρητά, για την κάλυψη της ίδιας συμμετοχής επένδυσης της εταιρίας.

Τέλος, η ατζέντα της γενικής συνέλευσης της Ελληνικά Καλώδια αφορά στην έκδοση του ομολογιακού δανείου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v