Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lamda: Πρώτη παρουσίαση για ”ΗΛΙΔΑ”

Τη παρουσίαση και επίσημα στο κοινό του πρώτου διαμερίσματος - πιλότο, του συγκροτήματος κατοικιών της Ηλιδας, ανακοίνωσε η LAMDA Development.

Lamda: Πρώτη παρουσίαση για ”ΗΛΙΔΑ”
Τη παρουσίαση και επίσημα στο κοινό του πρώτου διαμερίσματος - πιλότο, του συγκροτήματος κατοικιών της Ηλιδας, ανακοίνωσε η LAMDA Development.

Oπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το διαμέρισμα είναι πλήρως επιπλωμένο, έτσι ώστε οι επισκέπτες κατά την περιήγηση τους, να αντιλαμβάνονται τις διαστάσεις και τις δυνατότητες του χώρου και να φαντάζονται τα δικά τους έπιπλα και τη δική τους διακόσμηση στα δωμάτια.

Τα υψηλών προδιαγραφών διαμερίσματα της Ηλιδας, παρέχουν στον ιδιοκτήτη πληθώρα παροχών με στόχο ιδανικές συνθήκες διαβίωσης μιας σύγχρονης οικογένειας.

Η εσωτερική διαρρύθμιση των διαμερισμάτων προβλέπει ευρύχωρους, διαμπερείς χώρους, τζάκι, μεγάλα υπνοδωμάτια, μπάνια με υποδοχή υδρομασάζ (κατ’ επιλογή), WC με douche, μοντέρνες κουζίνες. Παρέχεται επίσης, η δυνατότητα σύνδεσης κάθε διαμερίσματος με κεραία καλωδιακής τηλεόρασης.

Οι προδιαγραφές για τους κατοίκους περιλαμβάνουν ιδιόχρηστους χώρους, μεγάλους ημιυπαίθριους χώρους και βεράντες με απρόσκοπτη θέα.

Τα συστήματα αυτόνομης θέρμανσης, αυτόνομου κλιματισμού με αεραγωγούς και στόμια, η εγκατάσταση φυσικού αερίου, η εγκατάσταση electro boiler 150L με ηλεκτρική λειτουργία κατά βούληση, οι υπόγειοι χώροι στάθμευσης και οι αποθηκευτικοί χώροι αποτελούν ορισμένες μόνο από τις παροχές του πρότυπου αυτού οικιστικού συγκροτήματος.

Τα διαμερίσματα θα διατεθούν προς πώληση σε φάσεις. Στην πρώτη φάση που ξεκινά άμεσα, περιλαμβάνoνται 83 διαμερίσματα και στις τέσσερις γειτονιές.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι η Ηλιδα είναι το νέο φιλόξενο, ήπια δομημένο, καταπράσινο και λειτουργικό προάστιο, το οποίο αναπτύσσεται ανάμεσα στη Λεωφόρο Κηφισίας, την Αττική Οδό και τις γραμμές του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου, δίπλα στο Ολυμπιακό Στάδιο. Αποτελείται από πέντε πεζοδρομημένες γειτονιές με 4 ή 5 τριώροφα κτίρια, οι οποίες παρατάσσονται σε μορφή πετάλων, σχηματίζοντας ξεχωριστά οικοδομικά τετράγωνα.

Η Ηλιδα αναπτύσσεται από την LAMDA Olympia Village, θυγατρική της LAMDA Development.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v