Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intrasoft International: Εργο για PAPAPOLITIS

Το έργο της υλοποίησης προϊόντων επιχειρησιακού λογισμικού (ERP) mySAP της SAP στην εταιρία PAPAPOLITIS ανέλαβε πρόσφατα η Intrasoft International, μέλος του Ομίλου Intracom.

Intrasoft International: Εργο για PAPAPOLITIS
Το έργο της υλοποίησης προϊόντων επιχειρησιακού λογισμικού (ERP) mySAP της SAP στην εταιρία PAPAPOLITIS ανέλαβε πρόσφατα η Intrasoft International, μέλος του Ομίλου Intracom.

H εταιρία PAPAPOLITIS δραστηριοποιείται από το 1967 στην πώληση ειδών Μπάνιου, Δαπέδου και Κουζίνας, σε τρεις βασικούς άξονες: πωλήσεις λιανικής, χονδρικές πωλήσεις σε κατασκευαστικές εταιρίες και εκτέλεση μεγάλων έργων εξοπλισμού (ξενοδοχεία, οικισμοί, κλπ). Η εταιρία διαθέτει τρία σημεία πώλησης στο λεκανοπέδιο της Αττικής (Βούλα, Παγκράτι, Κηφισιά), ενώ βρίσκεται σε διαδικασία αναδιοργάνωσης του τρόπου διανομής των προϊόντων της, προχωρώντας στη δημιουργία υπερσύγχρονου κέντρου διανομής στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Με κύκλο εργασιών 19,5 εκ. ευρώ το 2003, η εταιρία PAPAPOLITIS έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του καταναλωτικού κοινού ως μία από τις κορυφαίες εταιρίες του κλάδου, αναφορικά με την ποιότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων της, τη σχέση ποιότητας-τιμής και την ολοκληρωμένη προσέγγιση στην εξυπηρέτηση του καταναλωτή. Δεδομένων των ιδιαίτερα ανταγωνιστικών συνθηκών που χαρακτηρίζουν σήμερα τον κλάδο, η PAPAPOLITIS επέλεξε τις λύσεις επιχειρησιακού λογισμικού SAP με στόχο την αποτελεσματική αναδιοργάνωση των εσωτερικών της διαδικασιών, τη βελτίωση του ήδη υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης πελατών και την υποστήριξη της στρατηγικής της για συνεχή βελτίωση και ανάπτυξη.

Το έργο που αναλαμβάνει η INTRASOFT International περιλαμβάνει την προμήθεια του λογισμικού και την υλοποίηση των υποσυστημάτων Οικονομικής Διαχείρισης, Διοικητικής Λογιστικής, Πωλήσεων & Διανομής, Διαχείρισης Προμηθειών & Αποθηκών. Το νέο σύστημα θα διασυνδέσει τις 3 Εκθέσεις και το Κέντρο Διανομής της εταιρίας και προβλέπεται να τεθεί σε παραγωγική λειτουργία τον Ιανουάριο του 2005.

Η INTRASOFT International Α.Ε., στοχεύοντας, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, στην εξασφάλιση υψηλής προστιθέμενης αξίας για τους πελάτες της, προσφέρει εξειδικευμένες, ολοκληρωμένες και καινοτόμους λύσεις υψηλής τεχνολογίας στο χώρο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών, ενώ δραστηριοποιείται στον τομέα ”Παροχής Λύσεων SAP” πλέον των 3 ετών. Διαθέτοντας έμπειρη ομάδα πιστοποιημένων συμβούλων ”SAP Certified Consultants”, συνεργάζεται στενά με την SAP, ως πιστοποιημένος συνεργάτης της, και επενδύει συνεχώς στην επέκταση της δραστηριότητας αυτής τόσο στον Ιδιωτικό όσο και στο Δημόσιο Τομέα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v