Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Q-Telecom: Μειωμένες χρεώσεις από 1/4 στο Q1

Μειωμένες χρεώσεις θα παρέχει το πακέτο Q1 της Q-Telecom, από την 1η Απριλίου 2004 στην αγορά των προγραμμάτων κινητής τηλεφωνίας με συμβόλαιο. Ειδικότερα, στις εθνικές κλήσεις, θα υπάρχει μείωση μέχρι και 18,8%. Τροποποίηση όρων στο διαγωνισμό για Πορτογαλία.

Q-Telecom: Μειωμένες χρεώσεις από 1/4 στο Q1
Μειωμένες χρεώσεις θα παρέχει το πακέτο Q1 της Q-Telecom, από την 1η Απριλίου 2004 στην αγορά των προγραμμάτων κινητής τηλεφωνίας με συμβόλαιο. Ειδικότερα, στις εθνικές κλήσεις, θα υπάρχει μείωση μέχρι και 18,8%.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Q-Telecom, επιχειρησιακή μονάδα της Info-Quest, το πακέτο Q1, σύνδεση με συμβόλαιο, θα προσφέρει από την 1/4/2004 στους καταναλωτές τις πιο συμφέρουσες χρεώσεις στις εθνικές κλήσεις, έως 100 λεπτά / μήνα και στα γραπτά μηνύματα, στην αγορά συμβολαίων της κινητής τηλεφωνίας.



Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, η νέα τιμολογιακή πολιτική για το πακέτο κινητής τηλεφωνίας Q1 - συμβόλαιο χωρίς πάγια -χαρακτηρίζεται από: μείωση τιμής στις εθνικές κλήσεις έως 18,8%. Πιο συγκεκριμένα οι χρεώσεις τροποποιούνται από 0,0054 ευρώ/δευτ σε 0,0045 ευρώ/δευτ. (0,270 ευρώ/λεπτό) έως το 2ο λεπτό, από 0,0051 ευρώ/δευτ. σε 0,0042 ευρώ/δευτ. (0,252 ευρώ/λεπτό) έως το 4ο λεπτό, από 0,0048 ευρώ/δευτ. σε 0,0039 ευρώ/δευτ (0,234 ευρώ/λεπτό) πλέον του 4ου λεπτού.

Επίσης, παρέχει μείωση των χρεώσεων στις διεθνείς κλήσεις κατά 10%, καθώς και αύξηση του SMS από 0,06 ευρώ σε 0,075 ευρώ συνεχίζοντας να προσφέρει το φθηνότερο sms από το πρώτο μήνυμα στην αγορά προγραμμάτων σύνδεσης με συμβόλαιο.

Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, ο νέος τιμοκατάλογος θα ισχύει για όλες τις νέες αλλά και τις παλαιές συνδέσεις στο πρόγραμμα Q1.



Επιπλέον, αναφέρεται πως τo εφάπαξ κόστος νέας σύνδεσης στο πρόγραμμα Q1 αναπροσαρμόζεται σε 16,10 ευρώ και περιλαμβάνει δωρεάν χρόνο ομιλίας για τον πρώτο μήνα αξίας 6,78 ευρώ, ενώ η υπηρεσία φορητότητας αριθμού κινητής τηλεφωνίας για το πακέτο σύνδεσης Q1 προσφέρεται με τις ίδιες παραπάνω χρεώσεις.

Στην ίδια ανακοίνωση, υπογραμμίζεται πως τα χαρακτηριστικά που διαφοροποιούν το πακέτο Q1 στην αγορά συμβολαίων της κινητής τηλεφωνίας είναι η χρέωση ανά δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο (χωρίς ελάχιστη διάρκεια κλήσης), η απουσία μηνιαίων πάγιων τελών και κλήσων, η επιλογή αριθμού σύνδεσης, το πρόγραμμα Q-Family (επιπλέον έκπτωση 10% προς 2 αριθμούς Q ή 1 αριθμό Q και 1 αριθμό ΟΤΕ), και η ελάχιστη διάρκεια σύνδεσης που είναι μόνο δύο μήνες.

Αναφέρεται, επίσης, πως οι χρεώσεις για το πακέτο καρτοκινητής τηλεφωνίας Q card1 παραμένουν οι ίδιες που ισχύουν και σήμερα, ενώ οι παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 18%.

Εξάλλου, όσον αφορά το διαγωνισμό που διοργανώνει με έπαθλο ένα ταξίδι 5 ημερών στην Πορτογαλία, τον προσεχή Ιούνιο, η Q-Telecom, ανακοίνωσε τροποποίηση των όρων συμμετοχής.

Ειδικότερα, στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν παλαιοί και νέοι συνδρομητές της καρτοκινητής τηλεφωνίας Q1 και Q card1, οι οποίοι θα στείλουν 30 γραπτά μηνύματα (SMS) 20/3 έως τις 30/4/2004. Κάθε συνδρομητής, για κάθε επιπλέον 30 γραπτά μηνύματα που θα στέλνει, θα αποκτά και μία νέα ευκαιρία να είναι ένας από τους τρεις νικητές της κλήρωσης.

Ειδικά το χρονικό διάστημα του διαγωνισμού, στους συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας Q card1 προσφέρεται ειδική χρέωση για την αποστολή των γραπτών μηνυμάτων με μόνο 0,05 ευρώ/sms (χωρίς ΦΠΑ 18%). Οι συνδρομητές Q1 με συμβόλαιο θα χρεώνονται σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17/5/2004, Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών, παρουσία συμβολαιογράφου, στα γραφεία της Q-Telecom, Αργυρουπόλεως 2Α, Καλλιθέα και οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά.

Οι όροι συμμετοχής θα αναφέρονται στο site www.myQ.gr και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών τηλ. 211 999 3000 (όλο το 24ωρο).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v