Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Neurosoft:Στις 6/5 εισαγωγή στο Μιλάνο

Με επαφές της διοίκησης της Neurosoft με τον ευρύ κύκλο των θεσμικών επενδυτών, αρχίζει απο σήμερα ο κύκλος που θα ολοκληρώσει την εισαγωγή της εταιρείας στη χρηματιστηριακή αγορά ΑΙΜ του Μιλάνου.

Neurosoft:Στις 6/5 εισαγωγή στο Μιλάνο
Με επαφές της διοίκησης της Neurosoft με τον ευρύ κύκλο των θεσμικών επενδυτών, αποφεύγοντας σε αυτή τη φάση την προσέγγιση στους ιδιώτες, αρχίζει από σήμερα ο κύκλος που θα ολοκληρώσει την εισαγωγή της εταιρίας στη χρηματιστηριακή αγορά ΑΙΜ του Μιλάνου.

Οι επαφές με τους θεσμικούς επενδυτές θα πραγματοποιηθούν με έναρξη σήμερα την Αθήνα σε συνάντηση που οργανώνεται από τη Eurobank και συνεχίζεται με συναντήσεις την ερχόμενη εβδομάδα (27, 28, 29 Απριλίου) στο Μιλάνο και στο Λονδίνο.

Οι επαφές στο εξωτερικό οργανώνονται από την ιταλική τράπεζα Mediobanka που έχει αναλάβει ως ανάδοχος και σύμβουλος (specialist) της Neurosoft όσα σχετίζονται με την εισαγωγή της.

Η επίσημη ειδοποίηση που απαιτούν οι κανονισμοί του ΑΙΜ (η Avviso n. 6422) αναρτήθηκε στις 20 Απριλίου 2009 στο site του Χρηματιστηρίου του Μιλάνου  και αποτελεί συμπυκνωμένη επιγραμματική περιγραφή του αντίστοιχου δικού μας ενημερωτικού δελτίου, που δίνει στον υποψήφιο επενδυτή τα βασικά απαραίτητα σημεία τα οποία θα πρέπει να γνωρίζει για την προς εισαγωγή εταιρία.

Πρόκειται για τα πρώτα εισαγωγικά βήματα της Neurosoft στη χρηματιστηριακή αγορά του Μιλάνου. Σύμφωνα με αυτή, η εκτιμώμενη επίσημη "πρώτη" της ελληνικής εταιρίας στο ΑΙΜ του Μιλάνου έχει προσδιοριστεί για τις 6 Μαΐου 2009.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v