Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Info-Quest: Νέες επιχειρήσεις επιλέγουν το ”Ατομο”

Τέσσερις νέες επιχειρήσεις επέλεξαν την εφαρμογή ”ΑΤΟΜΟ” της Info-Quest για την ολοκληρωμένη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού τους, το οποίο εξυπηρετεί σήμερα τις ανάγκες διαχείρισης μισθοδοσίας και προσωπικού περισσότερων από 40 ομίλων επιχειρήσεων.

Info-Quest: Νέες επιχειρήσεις επιλέγουν το ”Ατομο”
Αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των ελληνικών επιχειρήσεων και οργανισμών, που επιλέγουν την εφαρμογή ”ΑΤΟΜΟ” της Info-Quest για την ολοκληρωμένη Διαχείριση του Ανθρώπινου Δυναμικού τους.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στο πελατολόγιο της εταιρίας, προστέθηκαν πρόσφατα οι εταιρίες ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές, DHL, Γραφείο Διεθνούς Ασφαλίσεως και ΙΚΕΑ.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, οι υλοποιήσεις στα ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές και στο Γραφείο Διεθνούς Ασφάλισης, που ειδικεύεται στην ασφάλιση αυτοκινήτων στην Ευρώπη, έχουν ήδη ολοκληρωθεί και βρίσκονται σε παραγωγική λειτουργία, ενώ οι υλοποιήσεις στην DHL - 500 άτομα - και στα ΙΚΕΑ - 500 άτομα - βρίσκονται σε εξέλιξη.

Επίσης, σημειώνεται πως στα ΙΚΕΑ υλοποιείται επίσης και το εξειδικευμένο σύστημα διαχείρισης Ωρομέτρησης ”ORARIUM”, που αποτελεί ανεξάρτητο υποσύστημα της εφαρμογής.

Η εφαρμογή Διαχείρισης Μισθοδοσίας και Προσωπικού ”ΑΤΟΜΟ” έχει αναπτυχθεί από τη Decision Systems Integration, την 100% θυγατρική της Info-Quest, που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη λογισμικού και στην υλοποίηση επιχειρηματικών εφαρμογών.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται επίσης πως το σύστημα είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες των μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων, αξιοποιεί τα πλέον σύγχρονα εργαλεία προγραμματισμού, εξελίσσεται συνεχώς προσφέροντας διευρυμένη λειτουργικότητα και σήμερα αποτελεί ένα από τα πλέον προηγμένα και ευρέως διαδεδομένα συστήματα Διαχείρισης Μισθοδοσίας & Προσωπικού της Ελληνικής αγοράς.

Σήμερα το ”ΑΤΟΜΟ” εξυπηρετεί τις ανάγκες διαχείρισης μισθοδοσίας και προσωπικού περισσότερων από 40 ομίλων επιχειρήσεων, μεταξύ των οποίων οι: ’Ομιλος Citicorp, Όμιλος Τράπεζας Κύπρου, HSBC Bank, Εγνατία Τράπεζα, NOVA Bank, Societe Generale, Όμιλος Λαϊκής Τράπεζας, Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος, ABN AMRO Bank, BNP Paribas, Probank, Aspis Bank, Όμιλος Φουρλή, Όμιλος Βαρδινογιάννη, Όμιλος Κυριακού, Όμιλος Λαϊνόπουλου, Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων, Γενική Τροφίμων Α.Ε., Roche Hellas A.E., Eletson Corporation AE.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v