Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Space Hellas: Ανέλαβε έργο για Delta Singular

Στη Space Hellas ανέθεσε έργο δημιουργίας της ολοκληρωμένης και προηγμένης τηλεπικοινωνιακής υποδομής του νέου συγκροτήματος γραφείων της (campus) στον Άγιο Στέφανο Αττικής, η Delta Singular. Το έργο είναι αξίας 2,5 εκατ. ευρώ.

Space Hellas: Ανέλαβε έργο για Delta Singular
Στη Space Hellas εμπιστεύθηκε τη δημιουργία της ολοκληρωμένης και προηγμένης τηλεπικοινωνιακής υποδομής του νέου συγκροτήματος γραφείων της (campus) στον Άγιο Στέφανο Αττικής, η Delta Singular.

Συγκεκριμένα, το έργο αξίας άνω των 2.500.000 ευρώ, περιλαμβάνει συνολικά τη σχεδίαση και ανάπτυξη ηλεκτρομηχανολογικών συστημάτων στο νέο συγκρότημα γραφείων της Delta Singular, τη μελέτη, προμήθεια και εγκατάσταση ενεργού εξοπλισμού για τη μεταφορά φωνής, δεδομένων και εικόνας, καθώς και τη μελέτη, προμήθεια και εγκατάσταση μίας προηγμένης τηλεφωνικής εφαρμογής, για την εξυπηρέτηση των αυξημένων αναγκών δικτυακής τηλεφωνίας, στα νέα γραφεία της εταιρίας.

Συγκεκριμένα, η πρώτη φάση του έργου περιλαμβάνει συνολικά τη μελέτη και ανάπτυξη ηλεκτρομηχανολογικών συστημάτων (ασθενών και ισχυρών ρευμάτων) για την αξιόπιστη λειτουργία του δικτύου των συστημάτων αδιάλειπτης τροφοδοσίας (UPS), του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης CCTV και του συστήματος διαχείρισης κτιρίου (BMS) που η Space Hellas εγκατέστησε στα νέα γραφεία της Delta Singular.

O εξοπλισμός που χρησιμοποιήθηκε είναι τελευταίας τεχνολογίας, ενώ η εγκατάστασή του έγινε σύμφωνα με τα ισχύοντα Διεθνή Πρότυπα. Τέλος, για τη διασύνδεση των 5 κτιρίων του campus, εγκαταστάθηκε δίκτυο οπτικών ινών υψηλών προδιαγραφών.

Η δεύτερη φάση του έργου που υλοποιήθηκε από τη Space Hellas, αφορά στη μελέτη, το σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός προηγμένου και υψηλής διαθεσιμότητας τοπικού δικτύου LAN, βασισμένου στο δίκτυο οπτικών ινών, για τη μετάδοση φωνής, δεδομένων και εικόνας. Για την υλοποίηση της εφαρμογής, έγινε χρήση της τεχνολογίας Gigabit Ethernet καθώς και εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας, του οίκου Cisco Systems.

Τέλος, η Space Hellas υλοποίησε για τη Delta Singular, τη μελέτη και ανάπτυξη του μεγαλύτερου έργου δικτυακής τηλεφωνίας στα Βαλκάνια, το οποίο αφορά στη λειτουργία μίας προηγμένης δικτυακής τηλεφωνικής εφαρμογής (ΙP Telephony) στο νέο συγκρότημα γραφείων της Delta Singular.

Συγκεκριμένα, η λύση αυτή περιλαμβάνει την παροχή τηλεφωνικής επικοινωνίας και εφαρμογών πάνω από δίκτυο, σε 800 αρχικά χρήστες, με δυνατότητα μελλοντικής επέκτασης στους 1.500. Αξίζει να σημειωθεί ότι για την υλοποίηση της λύσης αυτής, χρησιμοποιήθηκε ιδιαίτερα προηγμένος τεχνολογικά εξοπλισμός, του οίκου Cisco Systems.

Με τη νέα ηλεκτρομηχανολογική υποδομή, αναπτύχθηκε ένα εργονομικό καλωδιακό δίκτυο, φιλικό προς το χρήστη όσον αφορά στην ευκολία διαχείρισης και επεκτασιμότητάς του. Παράλληλα, εγκαταστάθηκαν εφαρμογές που συμβάλλουν στην αδιάλειπτη και ασφαλή λειτουργία των συστημάτων της εταιρίας, καθώς και στον αυτοματισμό και την εξοικονόμηση πόρων.

Τέλος, προσφέρθηκε η βέλτιστη λύση για την άμεση και αδιάλειπτη επικοινωνία και μεταφορά δεδομένων και εικόνας, ενώ δημιουργήθηκε ένα τηλεπικοινωνιακό σύστημα το οποίο διαθέτει τεχνολογική πρωτοπορία, υψηλή αξιοπιστία, απόδοση και ευελιξία, επεκτασιμότητα, μειωμένα κόστη και αντοχή της επένδυσης στο χρόνο.

Η Space Hellas μελετά, σχεδιάζει, προμηθεύει, εγκαθιστά και υποστηρίζει ολοκληρωμένες λύσεις τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής, λειτουργώντας ως system integrator. Από το 1985 μέχρι σήμερα, έχει παραδώσει σημαντικά και σύνθετα έργα για πολλούς πελάτες, ανάμεσα στους οποίους περιλαμβάνεται το σύνολο σχεδόν των Ελληνικών και ξένων τραπεζών που λειτουργούν στην Ελλάδα, πληθώρα εταιριών και οργανισμών του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, καθώς και παροχείς τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v