Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διώξεις σε ΟΤΕ- ΤΙΜ για βουλγαρική άδεια κινητής;

Ποινικές διώξεις σε ΟΤΕ και TIM αναμένεται να ασκήσει ο εισαγγελέας σχετικά με τη βουλγαρική άδεια κινητής τηλεφωνίας 2ης γενιάς που είχε κερδίσει σε διαγωνισμό θυγατρική του Οργανισμού τον Δεκέμβριο του 2000, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του Τύπου.

Διώξεις σε ΟΤΕ- ΤΙΜ για βουλγαρική άδεια κινητής;
Ποινικές διώξεις σε ΟΤΕ και TIM (Stet Hellas) φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα της Καθημερινής, τόσο στο φύλλο του Σαββάτου (20/3) όσο και στο φύλλο της Κυριακής (21/3) πως θα ασκήσει ο εισαγγελέας για την υπόθεση της βουλγαρικής άδειας κινητής τηλεφωνίας 2ης γενιάς που είχε κερδίσει θυγατρική του Οργανισμού τον Δεκέμβριο του 2000 ύστερα από σχετικό διαγωνισμό.

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, ο εισαγγελέας θα ασκήσει διώξεις και στις δυο εταιρίες για απάτη και για παράνομη οικονομική συναλλαγή σχετικά με την διεξαγωγή του διαγωνισμού για την βουλγαρική εταιρία, όπως αναφέρει στο πρωινό της report η Eurobank Securities.

Εξάλλου, η Εθνική ΑΧΕ στο δικό της report υπενθυμίζει πως τον Ιανουάριο του 2001 ο ΟΤΕ είχε αναλάβει την άδεια για τη Βουλγαρία έναντι 135 εκατ. δολαρίων Αμερικής, ενώ συμπληρώνει πως οι διώξεις εκτός των ΟΤΕ και TIM αφορούν και στην ιταλική Telecom Italia.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v