Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ευρεία αναδιοργάνωση από τον όμιλο Μυτιληναίος

Η Διοίκηση του Ομίλου Μυτιληναίος ανακοινώνει ότι αποφάσισε την αναδιοργάνωση με αντίστοιχες προσαρμογές στο σύστημα αρχών εταιρικής διακυβέρνησης και κυρίως στην οργανωτική δομή του Εταιρικού Κέντρου.

Ευρεία αναδιοργάνωση από τον όμιλο Μυτιληναίος
Η Διοίκηση του Ομίλου Μυτιληναίος ανακοινώνει ότι προκειμένου να διατηρήσει και να ενδυναμώσει την αναπτυξιακή πορεία του και να βελτιώσει την ανταγωνιστικότητα των εταιρειών του Ομίλου και αφού έλαβε υπόψη τις πρόσφατες εξελίξεις των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων αυτών αποφάσισε την αναδιοργάνωση με αντίστοιχες προσαρμογές στο σύστημα αρχών εταιρικής διακυβέρνησης και κυρίως στην οργανωτική δομή του Εταιρικού Κέντρου.

Σύμφωνα με τη νέα οργανωτική δομή του Εταιρικού Κέντρου δημιουργούνται:

α) Γενική Διεύθυνση Νομικών και Ρυθμιστικών Θεμάτων Ομίλου της οποίας Γενικός Διευθυντής αναλαμβάνει ο κ. Ευάγγελος Χρυσάφης και στην οποία Γενική Διεύθυνση υπάγεται η Διεύθυνση Νομικών Υπηρεσιών και η Διεύθυνση Ρυθμιστικών Θεμάτων,

β) Διεύθυνση Οργάνωσης και Διοίκησης του Εταιρικού Κέντρου της οποίας τις αρμοδιότητες αναλαμβάνει ο Οικονομικός Διευθυντής της ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ Α.Ε. κ. Απόστολος Μητσοβολέας και

γ) Γενική Διεύθυνση Οικονομικών και Λειτουργικής Υποστήριξης Ομίλου, της οποίας Γενικός Διευθυντής αναλαμβάνει ο υφιστάμενος Γενικός Οικονομικός Διευθυντής κ. Ιωάννης Δήμου και στην οποία υπάγονται η Διεύθυνση Ανθρωπίνου Δυναμικού, η Διεύθυνση Οργάνωσης και Διοίκησης του Εταιρικού Κέντρου, η Διεύθυνση Χρηματοοικονομικών, η Διεύθυνση Οικονομικού Σχεδιασμού, η Διεύθυνση Πληροφορικής, η Διεύθυνση Προμηθειών και η Διεύθυνση Εμπορίας Χαλυβουργικών προϊόντων.

Στόχος της αναδιοργάνωσης αυτής είναι η αξιοποίηση των συνεργιών μεταξύ των εταιρειών του Ομίλου και η επίτευξη οικονομιών κλίμακας, η μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας και αποδοτικότητας των υπηρεσιών του Εταιρικού Κέντρου του Ομίλου και η υιοθέτηση συνείδησης κόστους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v