Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εξελέγη ο Τ. Αράπογλου στο πηδάλιο της Εθνικής

Ο Τ. Αράπογλου εξελέγη νέος πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και διοικητής της Εθνικής Τράπεζας στη θέση του αποβιώσαντος Θεόδωρου Καρατζά έως την τακτική γενική συνέλευση της τράπεζας του έτους 2005.

Εξελέγη ο Τ. Αράπογλου στο πηδάλιο της Εθνικής
Ο Τ. Αράπογλου εξελέγη νέος πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και διοικητής της Εθνικής Τράπεζας στη θέση του αποβιώσαντος Θεόδωρου Καρατζά έως την τακτική γενική συνέλευση της τράπεζας του έτους 2005.

Το διοικητικό συμβούλιο, που συνεδρίασε σήμερα, αποφάσισε να παραμείνει αμετάβλητη η υφιστάμενη κατανομή αρμοδιοτήτων του διοικητή και των υποδιοικητών, όπως αυτή εξειδικεύεται με την υπαγωγή γενικών διευθυντών, διευθύνσεων, ανεξαρτήτων υποδιευθύνσεων και καταστημάτων στα εκτελεστικά μέλη της διοίκησης και να παραμείνουν αμετάβλητες οι αρμοδιότητες που έχουν ανατεθεί στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Η ανακοίνωση της Εθνικής

”Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, κατά την συνεδρίασή του, σήμερα Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2004, στις 14.00, στο κεντρικό κτίριο της Τράπεζας, Αιόλου 86, μετά τον θάνατο του Προέδρου του και Διοικητή Θεοδώρου Β. Καρατζά και σε αντικατάστασή του, σύμφωνα με το Καταστατικό του και τις διατάξεις του Ν. 3016/2002, εξέλεξε ομόφωνα τον κ. Τάκη (Ευστράτιο-Γεώργιο) Αράπογλου ως νέο Εκτελεστικό μέλος αυτού με θητεία μέχρι την Τακτική Γενική Συνέλευση της Τράπεζας το έτος 2005.

Στη συνέχεια, το Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε ομόφωνα τον κ. Τάκη Αράπογλου Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και Διοικητή της Τράπεζας για το υπόλοιπο της θητείας του αποβιώσαντος Διοικητή, δηλαδή μέχρι την Τακτική Γενική Συνέλευση της Τράπεζας του έτους 2005.

Ακολούθως, μετά από πρόταση του νέου Διοικητή, το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα με Εκτελεστικά μέλη τους κ.κ. Τάκη Αράπογλου Πρόεδρο-Διοικητή, Θεόδωρο Πανταλάκη Υποδιοικητή, Ανδρέα Βρανά Υποδιοικητή και Απόστολο Ταμβακάκη Υποδιοικητή, μη Εκτελεστικά μέλη τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ.κ. Θεόκλητο και τους κ.κ. Δημήτριο Δασκαλόπουλο, Βασίλειο Κωνσταντακόπουλο, Γεώργιο Λαναρά, Μιλτιάδη Νεκτάριο, Ιωάννη Παναγόπουλο, Δημήτριο Παπούλια, Βασίλειο Ράπανο και Αβραάμ Τριανταφυλλίδη και Ανεξάρτητα μη Εκτελεστικά μέλη τους κ.κ. Γεώργιο Τσουγιόπουλο και Παναγιώτη Λαμπρόπουλο.

Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να παραμείνει αμετάβλητη η υφιστάμενη κατανομή αρμοδιοτήτων του Διοικητή και των Υποδιοικητών, όπως αυτή εξειδικεύεται με την υπαγωγή Γενικών Διευθυντών, Διευθύνσεων, ανεξαρτήτων Υποδιευθύνσεων και Καταστημάτων στα Εκτελεστικά μέλη της Διοίκησης και να παραμείνουν αμετάβλητες οι αρμοδιότητες που έχουν ανατεθεί στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v