Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Intralot μπαίνει στην αγορά της Κροατίας

Η Intralot επιλέχτηκε προτιμητέος ανάδοχος σε διεθνή διαγωνισμό που διενήργησε η Πολιτειακή Λοταρία της Κροατίας Hrvatska Lutrija doo για διαδικτυακά παιχνίδια.

Η Intralot μπαίνει στην αγορά της Κροατίας
Η Intralot επιλέχτηκε προτιμητέος ανάδοχος σε διεθνή διαγωνισμό που διενήργησε η Πολιτειακή Λοταρία της Κροατίας Hrvatska Lutrija doo για την προμήθεια, τη συντήρηση και την υποστήριξη ενός συστήματος διαδικτυακών παιχνιδιών, καθώς και την παροχή τρισδιάστατων διαδικτυακών παιχνιδιών νέας γενιάς. Το συμβόλαιο θα έχει αρχική διάρκεια ενός έτους με δυνατότητα διαδοχικών μονοετών ανανεώσεων.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρία, η Intralot, αφού ανέλυσε όλες τις τεχνικές, λειτουργικές και επιχειρηματικές απαιτήσεις της Hrvatska Lutrija, πρότεινε μία τεχνολογικά άρτια λύση, προκειμένου να δώσει στη λοταρία τη δυνατότητα να προσφέρει στους παίκτες τα υπάρχοντα παιχνίδια της και μέσω Διαδικτύου, καθώς και παιχνίδια νέας γενιάς με τρισδιάστατες απεικονίσεις.

Σύμφωνα με την προσφορά της, η Intralot θα εγκαταστήσει την πρωτοποριακή πλατφόρμα παιχνιδιών B-OnTM, η οποία θα υποστηρίξει τα αριθμοπαιχνίδια της λοταρίας (ΛΟΤΤΟ, ΚΙΝΟ, ΤΖΟΚΕΡ, TV Bingo, Super Bingo), καθώς και το Στοίχημα Προκαθορισμένης Απόδοσης. Επιπλέον, η Hrvatska Lutrija θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μέσα από την ευρεία γκάμα τρισδιάστατων διαδραστικών παιχνιδιών της Intralot (της σειράς παιχνιδιών GameTime που περιλαμβάνει παιχνίδια καζίνο και ράλι μεταξύ άλλων), διευρύνοντας την γκάμα των παιχνιδιών της και αυξάνοντας τις πωλήσεις της.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Intralot, κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, δήλωσε: "Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τη νέα μας συνεργασία με τη Hrvatska Lutrija που σηματοδοτεί την είσοδό μας στην αγορά της Κροατίας. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε στενά με τη Hrvatska Lutrija, για να παρέχουμε στους παίκτες νέες συναρπαστικές εμπειρίες".

Η διευθύντρια της Hrvatska Lutrija doo, κ. Vesna Bakran, σχολίασε: "Η επικείμενη συμφωνία μας με την Intralot, την κορυφαία εταιρία παροχής τεχνολογίας στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών παγκοσμίως, ανοίγει για την Κρατική Λοταρία της Κροατίας ένα παράθυρο στο μέλλον. Με την Intralot είμαστε βέβαιοι ότι η Hrvatska Lutrija θα διατηρήσει την ηγετική θέση της στην αγορά της χώρας και θα πρωτοπορήσει στα παιχνίδια νέας γενιάς".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v