Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Unisystems: Σύστημα e-learning στην Alpha Bank

Σύστημα e-learning, το οποίο καλύπτει 450 υποκαταστήματα και 12 εκπαιδευτικά αντικείμενα της Alpha Bank, εγκατέστησε για τις ανάγκες της τράπεζας η Unisystems. Το εν λόγω σύστημα βασίζεται στην πλατφόρμα IBM Lotus Learning Space.

Unisystems: Σύστημα e-learning στην Alpha Bank
Την κάλυψη 450 υποκαταστημάτων της Alpha Bank και 12 εκπαιδευτικών αντικειμένων εξασφαλίζει το νέο, εκτεταμένο σύστημα e-learning, που εγκατέστησε για τις ανάγκες της τράπεζας η Unisystems.

Μετά την επιτυχή πρώτη πιλοτική φάση (6 μαθήματα σε 50 υπαλλήλους 15 Υποκαταστημάτων), η Unisystems προχωρεί τώρα στη δεύτερη, ήτοι μια πιο εμπλουτισμένη και συστηματοποιημένη παροχή, που καλύπτει 30 φορές περισσότερα υποκαταστήματα, χιλιάδες εργαζόμενους και διπλάσιο αριθμό μαθημάτων.

Τα μαθήματα αφορούν στο ευρώ, στα εναλλακτικά δίκτυα της τράπεζας, στο έργο ’Πρωτεύς 21’, που αφορά στον ανασχεδιασμό των Υποκαταστημάτων και ποικίλες εφαρμογές του Αυτοματισμού Γραφείου.

Η e-learning λύση, που η Unisystems επέλεξε και εφάρμοσε για την Alpha Bank, βασίζεται στην πλατφόρμα IBM Lotus Learning Space και περιλαμβάνει εγκατάσταση, προσαρμογή στις ειδικές απαιτήσεις της Tράπεζας και φιλοξενία στο νέο και υπερσύγχρονο Data Center της εταιρίας. Εκ μέρους της τράπεζας, υπεύθυνη για το έργο είναι η Διεύθυνση εκπαιδεύσεως, ενώ για το εκπαιδευτικό περιεχόμενο υπάρχει συνεργασία με τον εκπαιδευτικό οργανισμό ’Ομηρος’.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v