Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αστήρ: Παρουσίαση στην έκθεση ITB του Βερολίνου

Στη διεθνή έκθεση ITB του Βερολίνου έγινε η πρώτη επίσημη παρουσίαση του ξενοδοχείου Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένη, με το καινούργιο (pre-opening) έντυπο υλικό προβολής, ύστερα από τις ανακαινίσεις που λαμβάνουν χώρα αυτή την περίοδο σε δύο ξενοδοχεία του.

Αστήρ: Παρουσίαση στην έκθεση ITB του Βερολίνου
Στη διεθνή έκθεση ITB του Βερολίνου έγινε η πρώτη επίσημη παρουσίαση του ξενοδοχείου Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένη, με το καινούργιο (pre-opening) έντυπο υλικό προβολής.

Το ”νέο” Αστήρ Παλάς, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωση του η εταιρία, θα περιλαμβάνει τρία υπερπολυτελή ξενοδοχεία και bungalows, ένα σύγχρονο συνεδριακό και επιχειρηματικό κέντρο, 7 υπερπολυτελή εστιατόρια και μπαρ, τρεις εξωτερικές πισίνες (η μία θερμαινόμενη) με σύγχρονες εγκαταστάσεις για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

Ειδικότερα, όπως τονίζει η εταιρία, το ξενοδοχείο Αρίων γίνεται ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο, που διακρίνεται από την κλασσική πολυτέλεια και εκλεπτυσμένη σχεδίαση επίπλων και εξοπλισμού, που υπογράφουν διάσημοι οίκοι του εξωτερικού.

Επιπλέον, δημιουργείται το Excelsior Club με 26 σουίτες και VIP lounge και butler service. Το ξενοδοχείο προσφέρει μεγάλο αριθμό παροχών και εξυπηρετήσεων προς τον πελάτη με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και service.

Το ξενοδοχείο Ναυσικά, γίνεται ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο με άνεση χώρων, που διακρίνεται για τη μοντέρνα αισθητική αντίληψη και διακόσμηση.

Επιπλέον, όπως και το Αρίων διαθέτει το Excelsior Club με 31 σουίτες και το δικό του VIP lounge. Ως σύγχρονο και μοντέρνο ξενοδοχείο, το Ναυσικά συνδυάζει υψηλές συνεδριακές παροχές και επαγγελματικές εξυπηρετήσεις με τις υπερπολυτελείς υπηρεσίες διαμονής και διασκέδασης.

Τέλος, η εταιρία σημειώνει ότι το ξενοδοχείο Αφροδίτη, το οποίο βρίσκεται σε λειτουργία, παραμένει ένα πολυτελές παραθεριστικό συγκρότημα, που διατηρεί υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές στις υπηρεσίες του. Το Αφροδίτη αναδεικνύεται σας ιδανικός προορισμός για οικογενειακές διακοπές και επαγγελματικές εκδηλώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι τα δύο ξενοδοχεία του συγκρότηματος Αρίων και Ναυσικά Αστήρ Παλάς θα επαναλειτουργήσουν τον Ιούνιο του 2004.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v