Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Q-Telecom: Διαγωνισμός για τον αγώνα της Εθνικής

Την υποστήριξή τους προς την Εθνική Ελλάδος στην Πορτογαλία από την εξέδρα μπορούν να εκφράσουν οι συνδρομητές της Q card1 στέλνοντας 30 SMS από 20/3 έως τις 30/4/2004 με χρέωση 0,05 ευρώ ανά sms, ανακοίνωσε η Q-Telecom.

Q-Telecom: Διαγωνισμός για τον αγώνα της Εθνικής
Την υποστήριξή τους προς την Εθνική Ελλάδος στην Πορτογαλία από την εξέδρα μπορούν να εκφράσουν οι συνδρομητές της Q card1 μέσω αποστολής μηνυμάτων sms, ανακοίνωσε η Q-Telecom, επιχειρησιακή μονάδα τηλεπικοινωνιών της εταιρίας Info-Quest.

Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνει η Q-Telecom σε ανακοίνωση της, διοργανώνει διαγωνισμό για όσους έχουν το πακέτο καρτοκινητής τηλεφωνίας Q card1, με έπαθλο ένα ταξίδι 5 ημερών στην Πορτογαλία, για να παρακολουθήσουν την Ελληνική Εθνική Ομάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, τον Ιούνιο του 2004.

Ειδικότερα, στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν παλαιοί και νέοι συνδρομητές της καρτοκινητής τηλεφωνίας Q card1, οι οποίοι θα στείλουν 30 γραπτά μηνύματα (sms) από τις 20/3 έως τις 30/4/2004.

Για το διάστημα αυτό, η χρέωση των γραπτών μηνυμάτων στα πακέτα Q card1 θα είναι μόνο 0,05 ευρώ ανά sms (χωρίς ΦΠΑ 18%).

Σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση ότι κάθε συνδρομητής, για κάθε επιπλέον 30 γραπτά μηνύματα που θα στέλνει, θα αποκτά και μία νέα ευκαιρία να είναι ένας από του τρεις νικητές της κλήρωσης.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17/05/04, Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών, παρουσία συμβολαιογράφου, στα γραφεία της Q-Telecom, Αργυρουπόλεως 2Α, Καλλιθέα και οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v