Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Vodafone: Υποβάλλει αίτημα για απόσυρση από Χ.Α.

Εγκρίθηκε από τη σημερινή γ.σ. της Panafon Vodafone, η υποβολή αίτησης προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, για την διαγραφή των μετοχών της εταιρίας από το Χ.Α. Νέα υπηρεσία σε συνεργασία με MAD.

Vodafone: Υποβάλλει αίτημα για απόσυρση από Χ.Α.
Εγκρίθηκε από τη σημερινή γ.σ. της Panafon - Vodafone η υποβολή αίτησης προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για την διαγραφή των μετοχών της εταιρίας από το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Eπίσης επικυρώθηκε η εκλογή μελών ΔΣ σε αντικατάσταση παραιτηθέντων, καθώς και η διακοπή του προγράμματος stock option για την ελληνική εταιρία, ενώ επεκτάθηκε για τη μητρική, δηλαδή τη Vodafone Group.

Ακόμη, εγκρίθηκε η σύναψη συμβάσεων μεταξύ της εταιρίας και της εκ των ιδρυτριών εταιριών Ιntracom.

Ειδικότερα, εκρίθηκε η τροποποίηση της από 31/12/1997 σύμβασης για την προμήθεια, εγκατάσταση και ολοκλήρωση με το περιβάλλον του συστήματος τηλεφωνικών θυρίδων (Voice Messaging Systema/VMS), προκειμένου να προστεθεί στην σύμβαση αυτή προσάρτημα για την:

* Απεγκατάσταση, μεταφορά και επανεγκατάσταση του VMS Τεστ συστήματος από το κτίριο του Κηφισού στο αντίστοιχο της Παλλήνης (εκτιμώμενο κόστος 16.500 ευρώ).

* Αγορά ετήσιας συντήρησης του εκτεταμένου συστήματος (εκτιμώμενο κόστος 71.618 ευρώ).

* Αγορά και εγκατάσταση της υπηρεσίας Ολοκλήρωσης Κλήσης ’Who Called’ ’Notify Me’, ’Call Return’(εκτιμώμενο κόστος 998.700 ευρώ)

* Αγορά, σχεδιασμό, εγκατάσταση και συντήρηση της υπηρεσίας Alter Ego (εκτιμώμενο κόστος 196.120 ευρώ).

Ακόμη, η τροποποίηση της σύμβασης προσάρτησης στην μεταξύ της Vodafone Global Products and Services Limited και της Comverse LTD από 24/6/2002 σύμβασης για την προμήθεια εγκατάσταση , ολοκλήρωση με το περιβάλλον και την συντήρηση ενός ενοποιημένου συστήματος μηνυμάτων (Unified Messaging / UM), που έχει υπογραφεί από την Εταιρία και την Ιntracom, προκειμένου να προστεθεί προσάρτημα για την:

* Αγορά και εγκατάσταση απαραίτητου εξοπλισμού για την Φάση 2 του υπάρχοντος UM συστήματος (Εκτιμώμενο κόστος 55.366 ευρώ).

* Ανανέωση της ετήσιας συντήρησης του βασικού UM συστήματος (εκτιμώμενο κόστος 19.695 ευρώ).

Επίσης, η τροποποίηση της από 21/12/2002 σύμβασης με την Ιntracom για την προμήθεια, εγκατάσταση, και συντήρηση ενός αυτοματοποιημένου φωνητικού συστήματος με αναγνώριση ομιλίας (IVR) προκειμένου να προμηθευτεί η εταιρία από την Ιntracom ένα νέο εξελιγμένο σύστημα μετατροπής κειμένου σε φυσική φωνή. Το εκτιμώμενο συνολικό κόστος αγοράς ανέρχεται σε 505.215 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου εξοπλισμού, λογισμικού, αδειών και εγκατάστασης.

Ακόμη, η τροποποίηση της υπ’ αριθμ. ES-28/B/21.6.2002 σύμβασης μεταξύ της εταιρίας και της Ιntracom για την προμήθεια και εγκατάσταση Συστημάτων Point to Multipoint, προκειμένου να συμπεριληφθεί και η παροχή από την Ιntracom υπηρεσιών υποστήριξης, συντήρησης και επισκευής Point to Multipoint Συστημάτων μετά το πέρας της εγγύησης. Το εκτιμώμενο συνολικό κόστος για τις υπηρεσίες υποστήριξης, συντήρησης και επισκευής των Συστημάτων ανέρχεται σε ευρώ 82.832.

Τέλος, εγκρίθηκε η τροποποίηση της υπ’αριθμ. ES-06/A/30.7.1997 σύμβασης μεταξύ της εταιρίας και της Ιntracom, για την προμήθεια , εγκατάσταση, ολοκλήρωση με το περιβάλλον της Vodafone-Panafon και συντήρηση συστήματος γραπτών μηνυμάτων (SMSC), προκειμένου να συμπεριληφθούν τα κόστη συντήρησης των υπαρχόντων εξελιγμένων συστημάτων γραπτών μηνυμάτων και των λογισμικών-εφαρμογών τους. Το εκτιμώμενο συνολικό κόστος συντήρησης των συστημάτων και των αντίστοιχων λογισμικών και εφαρμογών για περίοδο δύο (2) ετών ανέρχεται σε 2.454.606 ευρώ.

Παράλληλα, μια νέα υπηρεσία για τους λάτρεις της μουσικής προσφέρει η Vodafone σε συνεργασία με το κανάλι MAD, παρέχοντας στους συνδρομητές της τη δυνατότητα να βρίσκουν άμεσα τον πλήρες τίτλο του αγαπημένου τους τραγουδιού, καθώς επίσης και το όνομα του καλλιτέχνη που το ερμηνεύει.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρίας, όλοι οι συνδρομητές της Vodafone, ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιούν και το είδος της σύνδεσής τους, έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη, καθώς και τον πλήρες τίτλο του, ανάμεσα από σε περισσότερα από 1.800.000 ελληνικά και ξένα τραγούδια.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, η χρήση του Vodafone Mad Scanner είναι απλή και εύκολη. Oι συνδρομητές της Vodafone καλούν το 1432 από το κινητό τους και τοποθετούν τη συσκευή τους κοντά στην πηγή από την οποία προέρχεται η μουσική (π.χ. κάποιο ηχείο) για τουλάχιστον 15 δευτερόλεπτα.

Στη συνέχεια λαμβάνουν ένα γραπτό μήνυμα στο κινητό τους, το οποίο τους ενημερώνει για τον τίτλο του τραγουδιού, καθώς και για το όνομα του καλλιτέχνη που το ερμηνεύει.

Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, οι χρεώσεις για την υπηρεσία διαμορφώνονται ως εξής:

* Xρέωση κλήσης στο 1432: 55 λεπτά (0,55 ευρώ), πλέον ΦΠΑ σταθερή χρέωση (Η χρέωση είναι σταθερή και δεν εξαρτάται από τον χρόνο που διαρκεί η κλήση)

* Χρέωση λήψης γραπτού μηνύματος σε περίπτωση επιτυχούς αναγνώρισης: 45 λεπτά (0,45 ευρώ)/μήνυμα, πλέον ΦΠΑ.

Τέλος, σημειώνεται, πως στην περίπτωση που το συγκεκριμένο τραγούδι δεν συμπεριλαμβάνεται στη βάση, η ηχογράφηση είχε διάρκεια μικρότερη των 15 δευτερολέπτων ή δεν ήταν αρκετά καθαρή, ο χρήστης λαμβάνει ένα ανάλογο γραπτό μήνυμα το οποίο δεν χρεώνεται.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v